- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
Mi lehet a probléma? Tegnap reggel ébredés után szédültem, egyensúlyzavarom volt és kicsit később rámjött a hányinger is. Visszafeküdtem kb. 3 órára, utána már nem volt hányingerem de az egyensúlyzavar azóta is megvan, igaz már nem olyan mértékben. Ez abban fejeződött ki még tegnap reggel, hogy ha megálltam egyhelyben akkor előre akartam dőlni, csak úgy tudtam járni, hogy vmibe belekapaszkodtam. Amikor leültem a gép elé végig olyan érzésem volt, mintha a fejem előre akarna bukni.
Utánaolvastam, hogy mi lehet ez, elvileg lehet magas vérnyomásprobléma, megmértem egy itthoni vérnyomásmérővel, ugyanannyi volt mint mindig (130/75) az utóbbi 1 évben.
Lehet állítólag túlhajszolt életmódtól, ami mondjuk rám nem jellemző bár az utóbbi 1 hétben annyiból álltak a napjaim, hogy reggel felkeltem, melóbamenet, haza aztán lefekvés szóval a melón kívül nem csináltam semmit. Ez a meló általában a gépelőtt punnyadást jelenti, szóval gykorlatilag állandóan a monitort bámulom. Arra gondoltam még, hogy az pl. az érzékszerveim hozzászoktak, hogy állandóan egy pontot nézek, és így felborult vmi egyensúly és emiatt van az egyensúlyzavarom vagy nemtom. Meg gondoltam a napfényhiányra is, mert azt sem kapok túl sokat manapság.
Vkinek valami tippje?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest