- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Most szépen átírom a téma címét, és az első hozzászólást. Legközelebb pedig IP-t és usernevet tiltok, ha az illető direkte nem képes szociális módon viselkedni. Lehet kritizálni bármit, véleményt kérni bármiről, sőt, támadni is bármit, de csak és kizárólag kulturáltan. (lásd: ''Szerintetek jó a Freemail?'', vagy ''Freemail problémák'', vagy...)
Vágod?
Mindez nem vitatéma, az öncélú lavinaindítgatás pedig rém fölösleges. Az, hogy a topikba végül értelmes hozzászólások is kerültek, nem rajtad múlt, inkább a PROHARDVER! végtelenül türelmes és jófej törzsközönségén. -
schenker
tag
A cimre kerdezek en: de miert?
-
bocs
csendes tag
Az Outlook Express témához: nagyon ajánlom, hogy használj más levelező klienst, ez tényleg olyan mint az ementáli sajt, csupa biztonsági lyuk. Egy olyan levelezőt én nem használok, ahol a mellékletre való kattintás nélkül, pusztán csak a levél szövegének megnézésével már meg is tudták fertőzni a gépemet.
Úgyhogy maradt az Eudora, ami majdnem olyan jó.
Istenem, a jó öreg pine-t hogy visszasírom, azzal aztán nem volt semmilyen gond... -
KovacsUr
addikt
Megfogadom, hogy több hülyeségre nem válaszolok
-
Matr x
aktív tag
Hirtelen beleolvasás után a várt eredmény jött. Az, hogy ugyanúgy megosztja a prohardvert, mint az AMD vs. Intel. Nincs jobb, én már több e-mail cuccost próbáltam. Ez a Primpottya(szerintem, full szubjektív vélemény). Legalább elindítottam a lavinát.
-
Matr x
aktív tag
Itt szólás utáni szabadság is van
-
detri
aktív tag
Matr_x!
Az origo nagyon besz@rt a topikot olvasva, és eszeveszett fejlesztésbe kezdtek. Ma ezt a levelet kapta minden freemailes:
''Kedves Felhasználónk!
Hamarosan megújul a [freemail]! Karácsony előtt megszépült külsővel és sok új, hasznos funkcióval lepi meg Önt a legnépszerűbb magyar ingyenes levelezési rendszer.
(...)''
:)
A szépsége nem érdekel, de 1-2 funkció azért nekem is hiányzik belőle. -
Dalai Láma
őstag
Pedig én kiváncsi vagyok matr_X véleményére, és hogy mit szól ahhoz, amit eddig leírtnk.
-
Prozac
aktív tag
Azt hiszem jellemző ránk is, hogy a ugrunk a provokációra.
Nem tűnt fel senkinek, hogy topicindító tagtársunk azóta sem írt ide?
Magam módján érzek valamiféle perverz rokonszenvet Matr_x felé abban, ahogy lehet bennünket heccellni! :)) -
Panther
HÁZIGAZDA
Azt hiszem szegény Matr_x rossz helyre tévedt :)
-
Maciii
tag
Szerintem nem rossz a freemail. Nekem van Naluk tobb cimem is. Elsodlegesen azt hasznalom. Igaza van az elottem szolonak, nem mindenki szereti kiadni a ''kedvenc'' emilcimet. Igaz, a webes feluletet nem szeretem, de ha muszaj, hasznalom. Neha vannak kimaradasai, meg nagyon belassul, de nalam meg mindig a freemail a nyero! :t
-
WN31RD
addikt
válasz
Dalai Láma #22 üzenetére
Az Outlook Expressnek egy komoly baja van: az IE HTML engine-jét használja, és ezen oknál fogva nem biztonságos. Nagyon nem.
Ha ez a gond nem lenne, könnyen lehet, hogy még most is az OE-t használnám. -
válasz
Dalai Láma #22 üzenetére
Szerintem is így van, csak a sebességben és a megbízhatóságban vannak eltérések. A freemail nem olyan rossz.
-
e-biza
őstag
Most a megszokott formában folytatjuk adásainkat.
-
e-biza
őstag
Mátrix fizetett hirdetését hallhattuk :DD
-
bazs
aktív tag
Én is évek óta freemailt használok, de vele párhuzamossan van egyetemi cíem, meg egy axelerós és nem véletlenül van meg még mindig a freemail-es!
A másik kettővel voltak gondok (nem megy a szerver, 10-20 vírus stb), szal én nem vagyok elégedetlen, ahhoz képest, hogy ingyenes, meg főleg nem. -
localhost
Közösségépítő
Kedves Matr_X!
Szólásszabadság ide-oda, én személy szerint arra szeretnélek kérni, hogy a PROHARDVER! jó hagyományait folytatva inkább olyan fórumot indíts, ahol valamilyen segítséget kérnél vagy neadjisten segítséget tudsz nyújtani a többieknek. Nem tilos, de ''mifelénk'' nem szokás a ''fikázós'' topic...
Szívesen elvárjuk kulturált hangnemű és konstruktív hozzászólásaidat, de csak azért elindítani egy témát, hogy becsmérelj valamit vagy valakit... khmmm!
Ráadásul az ilyen hozzászólás mint a tied, MINDIG vitát szül, hiszen tudod a véleményeink különfélék.
Barátsággal egy forumot gyakran olvasótól: localhost. -
krila
tag
Hááát én személy szerint, nem olvadok el a gyönyörtől amikor a freemail-ról esik szó.
De amikor tavaly a WTC rádőlt az orientation szerverére akkor kicsit morcosabb voltam.
Köcsög Bin Laden -
POP3 elérésre egész jó szvsz, lassú, de alig vannak kimaradások. Mondjuk a prohardveres email az jobb.:D
-
KovacsUr
addikt
Ezt kicsit negatívan kezdted....
Amikor a freemailt átvette az origo, tényleg csökkent a szolgáltatás színvonala, ott is hagytam. Hogy most milyen, nem tudom, de néhányan azt mondják, jó.
Ha valaki elégedett vele, miért ne használhatná?
Miért te mondod meg, mi a jó neki? -
launcser
senior tag
hát épp elég amit nyujt
4,5 éve regisztráltam egy freemailes cimet
használtam 4 évig, mert mostani szolgáltatom nem támogatja reply-t freemailről meg ilyenek.. :)
csak webes felületen
de ez az ő 2 dolguk -
frasz
tag
úgy tudom,hogy nincs megtiltva a szólásszabadság, mindenki oda ír, ahova akar!
Én már sok mail szplgűáltatót próbáltam ki, de a freemail a legjobb webes szolgáltató!
Melyiekt ajánlod, és mi a baj vele!
Szerintem nem a szolgáltatás a lényeg, haenm az üzembiztonság!
És ebben a freemail a legjobb!
Robi -
Matr x
aktív tag
Hajrá! Ide egy freemailt használó sem írhat. És hogy miért? Mert szerintem indokolatlanul sokan használják ahhoz képest, hogy mennyire kezdetlegesek a szolgáltatásai.
Igaz, hogy ha nem ír ilyen ember, akkor csak olyanok fogják kritizálni, akik nem is tudnak róla semmit... úgyhogy inkább írjatok.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest