- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telda
addikt
A régivel be tudok lépni, csak rögtön offline módba rak és nem enged csatlakozni, valamint a játékok sincsenek ott. Annyit tudtam csinálni, hogy visszaírtam az eredeti e-mail címet ami volt. Most újra be tudok lépni rendesen és a játékok is ott vannak.
Valamint amit még érdekesnek tartok, hogy mikor az átírt e-mail címmel léptem be, nem voltak ott a játékok, de viszont ott volt minden friend-em... -
Telda
addikt
Ezen az oldalon https://www.ea.com/profile megváltoztattam a fiókhoz tartozó email címem ami egyben az account név is, mikor belepek az Originbe azt irja hogy " A rendszer nem észlelt játékot ehhez a fiókhoz", pedig rajta van a BF3 és a BC2, most akkor hogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- iKing.hu Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt újszerű 100% akku 72 ciklus garanciás 2026.11.24
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest