- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az Origin jelenleg csak letöltőkliensként működik, némi szociális funkcióval bővítve. Még ahhoz sem kell futnia, hogy elindítsd a már telepített játékokat.
A DRM azért különbözik, mert az EA játékoknak nem egységes a védelme, ehhez semmi köze az Originnek. Viszont itt minden játékukhoz megtalálod a revoke tool-t, ami visszaad egy elhasznált aktivációt, persze csak azokhoz van, melyeknél van ilyen aktivációs limit.
Szoktak lenni leárazások, de szinte csak amerikaiaknak. Bár európaiaknak is volt néhány jó akció, pl. Húsvétkor minden (tényleg minden, kivéve a preorderek) féláron volt (én pl akkor vettem Crysis 2-t, ami vadonatúj játék volt, 20 euróért). De nekünk ritkán ad akciókat, sajnos, de sejtem, hogy ez azért változni fog.
-
polonic
félisten
Nem kell folyamatos internetkapcsolat, mivel ez egyelőre nem lát el védelmet. Nem is kell futnia, hogy játszani tudja a jelenlegi EA játékokkal. Ez csak egy letöltőkliens plusz funkciókkal kiegészítve. Ez BF 3-mal változhat.
A DRM-hez semmi köze az originnek, ahogy a steamnek sincs köze. A játéktól függ a DRM. Ha a játéknak van, akkor mindegy, hogy steames vagy origines, mindkettő esetben ugyanúgy működik.
Igen, voltak leárazások már, de egyelőre csak az Egyesült Államokban élőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LEGO klub
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest