Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
XaraX
addikt
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Szerintem pont egy ilyen full hülye supportosba futottam most bele, aki az emailre válaszolt. Pozitívumként fel lehet hozni, hogy a kései / hétvégi időpont ellenére is viszonylag gyorsan pörögtek a válaszok, aztán ebben ki is merül a dolog. Először közölte, hogy egy másik accounton van a key aktiválva és lépjek be arra, ha játszani akarok.
Aztán amikor felfogta, hogy pont ez a baj, akkor egyből a bolthoz akart küldeni; amikor pedig mondtam neki, hogy a bolt az EA supporthoz küldött, akkor közölte, hogy lépjek kapcsolatba a garanciákkal foglalkozó ügyosztállyal, ahol vásárolhatok magamnak egy új kulcsot. Arra a kérdésre, hogy miért kéne új kulcsot vennem, amikor nem én hibáztam, az volt a válasza, hogy olcsóbban megkapom, mintha egy új játékot vennék. ^^ Aztán ennyiben is maradtunk, még váltottunk vagy két üzenetet de már csak ezt hajtogatta. Holnap megpróbálom a boltban elintézni a dolgot, aztán ha nem sikerül, akkor maradnak az újabb körök. Mindenesetre kiábrándító ez az egész dolog, ennél valahogy többet vártam az EA-től minden téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7430 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 32GB I 1TBSSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W541 - i7-4810MQ I 8GB I 512SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Aztán amikor felfogta, hogy pont ez a baj, akkor egyből a bolthoz akart küldeni; amikor pedig mondtam neki, hogy a bolt az EA supporthoz küldött, akkor közölte, hogy lépjek kapcsolatba a garanciákkal foglalkozó ügyosztállyal, ahol vásárolhatok magamnak egy új kulcsot. Arra a kérdésre, hogy miért kéne új kulcsot vennem, amikor nem én hibáztam, az volt a válasza, hogy olcsóbban megkapom, mintha egy új játékot vennék. ^^ Aztán ennyiben is maradtunk, még váltottunk vagy két üzenetet de már csak ezt hajtogatta. Holnap megpróbálom a boltban elintézni a dolgot, aztán ha nem sikerül, akkor maradnak az újabb körök. Mindenesetre kiábrándító ez az egész dolog, ennél valahogy többet vártam az EA-től minden téren.