- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
válasz
-szabi-
üzenetére
Jahh reagáltak, de valami értelmi fogyatékos válaszolgat, kb. kenhetem a hajamra. Nekem Epicesek a játékaim, de párhoz(SW játékok) kellett EA reg is, mert... mert 'mittom én minek, de kellett. Számláim is Eepicesek, nem tudom mit akar az EA, de ha így megy tovább, kénytelen leszek írni az Epic helpdesknek(is, hátha ott értelmesebb arcok vannak), náluk vettem a játékokat, ott van a transactions listán minden, order ID is, stb., meg mélben is megvan, szóval tudok mindent bizonyítani, csinálok egy másik EA accot és kössék össze azzal az Epic accomat és mostantól ott legyenek azok a bizonyos játékok, valahogy oldják meg. Érdekes, az Epic gamesnél nagyjából 1 perc volt a mailcím csere, na meg máshol is, kivéve itt a PH-n, na itt is a régire küld ellenörző kódot vagy mit. Szerencsére itt másik mélcím volt megadva, mondjuk az is megszűnt, de arra még időben tudtam reagálni. Aki ezt kitalálta... hát nem is tudom, de az biztos, hogy nem Mensa tag és a büdös életben nem is lesz az, de még közelébe sem kerül. Az a normális, hogy a régire csak visszavonó linket küldenek, hozzáteszem, hogy egyik módszerrel sem lehet 100%-ig biztosan megállapítani, hogy az adott fiók valódi tulajdonosa akar emailt cserélni, úgyhogy tök felesleges ilyen módon megnehezíteni a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- BestBuy ruhás topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% i9-14900HX 16/1TB FHD 240Hz RTX 4060 8GB QHD
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 2600/16GB DDR4/RX 5700 XT 8 GB/ 512 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 6 ciklus - 100% akku(MC7X4MG/A) Éjfekete -HUN
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- PowerColor RX 6600 8GB GDDR6 Fighter
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest