Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
válasz
-szabi-
üzenetére
Jahh reagáltak, de valami értelmi fogyatékos válaszolgat, kb. kenhetem a hajamra. Nekem Epicesek a játékaim, de párhoz(SW játékok) kellett EA reg is, mert... mert 'mittom én minek, de kellett. Számláim is Eepicesek, nem tudom mit akar az EA, de ha így megy tovább, kénytelen leszek írni az Epic helpdesknek(is, hátha ott értelmesebb arcok vannak), náluk vettem a játékokat, ott van a transactions listán minden, order ID is, stb., meg mélben is megvan, szóval tudok mindent bizonyítani, csinálok egy másik EA accot és kössék össze azzal az Epic accomat és mostantól ott legyenek azok a bizonyos játékok, valahogy oldják meg. Érdekes, az Epic gamesnél nagyjából 1 perc volt a mailcím csere, na meg máshol is, kivéve itt a PH-n, na itt is a régire küld ellenörző kódot vagy mit. Szerencsére itt másik mélcím volt megadva, mondjuk az is megszűnt, de arra még időben tudtam reagálni. Aki ezt kitalálta... hát nem is tudom, de az biztos, hogy nem Mensa tag és a büdös életben nem is lesz az, de még közelébe sem kerül. Az a normális, hogy a régire csak visszavonó linket küldenek, hozzáteszem, hogy egyik módszerrel sem lehet 100%-ig biztosan megállapítani, hogy az adott fiók valódi tulajdonosa akar emailt cserélni, úgyhogy tök felesleges ilyen módon megnehezíteni a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest