Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
válasz
-szabi-
üzenetére
Jahh reagáltak, de valami értelmi fogyatékos válaszolgat, kb. kenhetem a hajamra. Nekem Epicesek a játékaim, de párhoz(SW játékok) kellett EA reg is, mert... mert 'mittom én minek, de kellett. Számláim is Eepicesek, nem tudom mit akar az EA, de ha így megy tovább, kénytelen leszek írni az Epic helpdesknek(is, hátha ott értelmesebb arcok vannak), náluk vettem a játékokat, ott van a transactions listán minden, order ID is, stb., meg mélben is megvan, szóval tudok mindent bizonyítani, csinálok egy másik EA accot és kössék össze azzal az Epic accomat és mostantól ott legyenek azok a bizonyos játékok, valahogy oldják meg. Érdekes, az Epic gamesnél nagyjából 1 perc volt a mailcím csere, na meg máshol is, kivéve itt a PH-n, na itt is a régire küld ellenörző kódot vagy mit. Szerencsére itt másik mélcím volt megadva, mondjuk az is megszűnt, de arra még időben tudtam reagálni. Aki ezt kitalálta... hát nem is tudom, de az biztos, hogy nem Mensa tag és a büdös életben nem is lesz az, de még közelébe sem kerül. Az a normális, hogy a régire csak visszavonó linket küldenek, hozzáteszem, hogy egyik módszerrel sem lehet 100%-ig biztosan megállapítani, hogy az adott fiók valódi tulajdonosa akar emailt cserélni, úgyhogy tök felesleges ilyen módon megnehezíteni a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Suzuki topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple Beats Studio Buds - SZÜRKE, bluetooth füles
- Torso Electronics S4 - Hangszobrász mintavevő -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- Palit GeForce RTX 3080 GamingPro V1 10GB Garanciával!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest