Hirdetés
- droidic: Safe Mode az agyban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
válasz
Golden9
üzenetére
A Facebook-ot nem eröltetném. Amúgy van fejlemény, sikerült belépni. Elindítottam az Epic games launcher-t, nyomtam egy telepítést a kérdéses játékra, lesz ami lesz, erre az Epic elindította az Origin-t, és az be is léptetett(nem akart ellenörzőkódot), mert hogy össze van kapcsolva a két fiók, szerencsére. Erre nem is emlékeztem, mindegy, már tudom. El is tudtam kezdeni a telepítést, ahogy máskor. Minden funkciót elérek, beállításokat is, ilyenkor elindítja böngészőt és így tudok kotorászni a fiókomban, mentem is mélcímet változtatni, na itt megint szögre futottam, mert ahogy rábökök a szerkesztésre, hogy megadjam az új e-mail címet ezt kapom:
Azt írja: Kérjük, folytasd, ha így szeretnéd megkani ellenörzőkódodat. Nyilván nem így szeretném megkapni, nyomom a mégse gombot, de nincs alternatív lehetőség. Sok beállításnál nem kell kód, de e-mail változtatásnál igen. És hát bakker, azért szeretném megváltoztatni a mélcímet, mert valami gond van a régivel, pl. nem férek valamiért hozzá, vagy tökmindegy mi, erre minden áron a régire küldené az ellenörzőkódot, édes f...m. Mondjuk esetemben hozzáférek, csak a szolgáltató gondolt egyet és meváltoztatta a @ utáni részét. Bárhol máshol ahol ez gyökér indexes cím volt megadva, meg tudtam változtatni, persze ott is volt ellenőrzés, de mindig az új címre küldi, nyilván.
Most persze részben megoldott a probléma, de előbb-utobb mégis csak gond lesz a már nem létező mail címmel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amazon Kindle
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest