Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
updog
őstag
"Hát én még olyan rendszert nem láttam, ahol ne lett volna valamiféle másik lehetőség. Androidnál is meg az említett MS Authenticator esetében is (ott tipikusan recovery code-ok vannak)."
Konkrétan egyetlen lehetőség van az MS Authenticatornál az én esetemben: a supportnak írni. Mivel szervezeti email címről van szó, én meg írok nekik egy mailt a - így nézve külső - gmail-es címemről, azt majd vagy elhiszik hogy én vagyok, vagy nem (nagyon jó teszt a phising ellen hogy egyáltalán elolvassák-e, és nagyon nagy szívás ha tényleg küldik rögtön a /dev/null-ba
).A posztot kiegészítendő: persze, minden esetben (telefon gyári visszaállítás, BIOS update) dobja a figyelmeztetést, hogy saját felelősségre, tudd hogy mit csinálsz, és készíts backupot (mert kedves Rencer, egyébként pontosan mi is fog történni? Miről készítsek backupot? Segítenél kérlek összeállítani ezt, hogy én csak lementsem magamnak egy pendrivera és utána visszaállítsam? Vagy csak egy gomb vagy, és egy label, amire a jogászkodás miatt kiírták a kötelező figyelmeztetést, de ****sz te rá hogy mit csinál a user? Kínzó kérdések
).A gond ott kezdődik, hogy
nyilván ezt a figyelmeztetést 20 éve is letojtukha valamit régen elcsesztünk, akkor nagyon szélsőséges esetben brickeltük a számítógépet és emiatt max. valami anyagi kár keletkezett, offline, egy gépen, izoláltan, pár giga adattal.
Most meg majd a google, face, MS, digitális állampolgárság (!) majomkodásai miatt ott tartunk, hogy egy életnyi levelezéstől, naptártól, felhős backup tárhelytől, vagy lassan a saját személyiségünk azonosításunk lehetőségétől vágjuk el magunkat, ha - horrible dictu - merészelünk egy telefont resetelni, vagy rosszabb esetben ellopják/megsemmisül, és újra be kellene lépni egy új eszközre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
).
).