-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3venson
tag
válasz Dluinet #13655 üzenetére
Az a gond, hogy ez egy független intéző, ami megnyílik, ha átmegyek abba a könyvtárba, ahová menteni szeretném, az intézőben sehol sincs olyan ablak/mező, hogy mentés. Ez csak egy intéző, nincs alul mentési lehetőség. Ha ujra rákattintok a linkre akkor egy újabbat nyit meg a users mappában, de ott sincs mentési lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
St3venson
tag
Hali!
Egy kis segítségre lenne szükségem, ha le akarok tölteni egy filet a netről, az eddigi felugró ablak, hogy futtatás, mentés vhova eltünt, helyette megnyit egy intézőt. Gondolom,hogy a megoldást a beállítások között kell keresni, de nem találok semmit, és uninstallozni nem akarok.
Előre is köszönöm.
Üdv
-
St3venson
tag
Most tettem fel egy friss vga drivert, de ez nem oldotta meg a gondot, lehet akkor hogy a flash player lezs a megoldás. Néhány napja a műveletközpont hibát jelzett a flashplayernél, aminél az uninstallt javasolta , lehet hogy ujra kellene tennem.
Azt is észrevettem, hogy vmi tényleg kicsit összekuszálta a kodekeket is, bár mivel classicot használtam eddig, ezért nem is telepitettem neki semmit. De valami ott sem 100-as.Majd referálok, hogy mi a megoldás.
Köszi,
Üdv
-
St3venson
tag
Hali!
Már most bocsánatot kérek, ha előfordult már korábban, de kb 1 hete a netes videokat nem tudom megnézni, az opera el kezdi lejátszani, hang van kép az egy zöld képernyő (bármilyen is volt előtte ilyen lesz), és kb 2ms-en belül "lefagy", csak homokórázik, és be kell zárni a progit. Nem tudom hogy pontosan mi okozta ezt a hibát, mert mikor először előjött, akkor nem volt időm foglalkozni vele, csak 4-5 nap mulva, de akkor már nem tudtam a rendszert visszaállítani.
Ha van valami ötlet, kipróbálom.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy hét múlva startol a Redmi Note 14
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest