- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3venson
tag
válasz
Dluinet #13655 üzenetére
Az a gond, hogy ez egy független intéző, ami megnyílik, ha átmegyek abba a könyvtárba, ahová menteni szeretném, az intézőben sehol sincs olyan ablak/mező, hogy mentés. Ez csak egy intéző, nincs alul mentési lehetőség. Ha ujra rákattintok a linkre akkor egy újabbat nyit meg a users mappában, de ott sincs mentési lehetőség.
-
St3venson
tag
Hali!
Egy kis segítségre lenne szükségem, ha le akarok tölteni egy filet a netről, az eddigi felugró ablak, hogy futtatás, mentés vhova eltünt, helyette megnyit egy intézőt. Gondolom,hogy a megoldást a beállítások között kell keresni, de nem találok semmit, és uninstallozni nem akarok.
Előre is köszönöm.
Üdv
-
St3venson
tag
Most tettem fel egy friss vga drivert, de ez nem oldotta meg a gondot, lehet akkor hogy a flash player lezs a megoldás. Néhány napja a műveletközpont hibát jelzett a flashplayernél, aminél az uninstallt javasolta
, lehet hogy ujra kellene tennem.
Azt is észrevettem, hogy vmi tényleg kicsit összekuszálta a kodekeket is, bár mivel classicot használtam eddig, ezért nem is telepitettem neki semmit. De valami ott sem 100-as.Majd referálok, hogy mi a megoldás.
Köszi,
Üdv
-
St3venson
tag
Hali!
Már most bocsánatot kérek, ha előfordult már korábban, de kb 1 hete a netes videokat nem tudom megnézni, az opera el kezdi lejátszani, hang van kép az egy zöld képernyő (bármilyen is volt előtte ilyen lesz), és kb 2ms-en belül "lefagy", csak homokórázik, és be kell zárni a progit. Nem tudom hogy pontosan mi okozta ezt a hibát, mert mikor először előjött, akkor nem volt időm foglalkozni vele, csak 4-5 nap mulva, de akkor már nem tudtam a rendszert visszaállítani.
Ha van valami ötlet, kipróbálom.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest