- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orgi
addikt
válasz
zoltanz #29802 üzenetére
Érdekes, nálam Androidon működött mindig is, de a Linuxos laptopomon hol mennek, hol nem... több ilyen netes megoldást próbáltam, de nem vagyok nagy szakértő, csak azt nem értem, hogy ha codec probléma, akkor egyszer miért megy, máskor meg miért nem
A KAÜ-s dolog is fennáll, tök idegesítő -
dqdb
nagyúr
válasz
zoltanz #29140 üzenetére
Az Opera iOS változata egy Safari Opera skinnel és szolgáltatásokkal, ahogyan a Chrome, Edge és Firefox is hasonló megoldást alkalmaz, mert az Apple csak a saját böngészőmotorját engedi használni.
Windows alatt sosem volt problémám YouTube és Twitch live streaming esetében sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Film, Zene, Játék, karcmentes lemezek..
- Surfshark Starter VPN 3/6 hó / 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalmas Kupon
- 20.000Ft Régi PC játék: "Döme és a varázskövek"
- Piper3D látványtervező szoftver
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest