Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Sk8erPeter #14761 üzenetére
Ááá, az első kérdésemre közben meg is találtam a választ:
http://help.opera.com/Linux/9.01/en/keyboard.html
"Switch to next tab on tab bar
1
Ctrl + F6
Switch to previous tab on tab bar
2
Ctrl + Shift + F6"(mondjuk az 1-es, 2-es nálam nem jön be - főleg ugye egy szövegmezőbe, mint amibe most épp pötyögök, hiába gépelném amúgy is )
Na ezt majd átállítom, mert ez így kényelmetlen az F6-tal.Egyébként nem értem, ezeket miért rejtik el ennyire Operánál... Igazából őszintén szólva én továbbra sem találom ennek a beállítási lehetőségét grafikus felhasználói felületen (keyboard setup-nál sem), pedig nem én vagyok az egységsugarú júzer...
Az ilyenek mondjuk egy egyszerűbb felhasználó kedvét nagyon gyorsan elvehetik az Operától. A beállítási lehetőségek annak áttekinthetők, aki már hozzászokott, új felhasználónak sajnos nem.
Mondjuk én elég régi felhasználó vagyok, de most ez engem is megfogott - tehát akkor az ehhez tartozó hotkey-t hogyan is tudom átállítani?[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl
- DIGI internet
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ukrajnai háború
- Tőzsde és gazdaság
- Windows 10
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest