Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
válasz h_143570 #4887 üzenetére
A betakat nem nagyon szoktam használni, talán hamarosan jön akkor a végleges verzió.
Még1szer„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz h_143570 #4960 üzenetére
Nem hinném, mert ugyanakkor már feltettem a fórumon a kérdést, és másnak ment IE (7) alatt is.
Másrészt meg egyébként sem valószínű, hogy a felvételi időszak utolsó pillanataiban gyártották volna le Operára meg IE-re, ezenkívül többnyire elsődlegesen IE-kompatibilissé szokták tenni a honlapokat, lévén, hogy az emberek nagy többsége (még mindig) ezt használja.Sk8erPeter
-
AtHoS
nagyúr
válasz h_143570 #4951 üzenetére
Nos megleltem a megoldást machine.ini szerkesztgetés nélkül.
Az Opera-hoz rendelt szabályoknál: Outpostban a Beállítások/Program_szabályok-nál kettőt kattintva az Opera-n a jobbszélső fülön található egy tartalom szűrő beállítási lehetőség. Itt kikapcsoltam a tartalomszűrést és már megy is a levelek lekérése a freemail-ről
read-only mode on the forum
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz h_143570 #4970 üzenetére
"szabványosabb" alatt a Firefox-ot érted? Miért "szabványosabb", mint az IE?
Amúgy még ha így is van, nem ez a valódi ok, mivel nagyjából azonos időben másnál ugyanez az oldal rendesen működött IE 7-tel. Másrészt mint mondtam, nem valószínű, hogy a felvételi időszak végére lettek volna kész az IE és Opera alá történő "kódolással".Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz h_143570 #4976 üzenetére
Annak mi értelme, hogy az IE "nem követi" szabványt? Ez kinek lenne jó? Miért kell amiatt "megtörni" a szabványt, hogy a nagyobb részesedéssel rendelkező böngészőkkel lehessen elsősorban megnézni a honlapokat? Valahogy nem tűnik túl észszerűnek a dolog.
Az meg végképp érthetetlen számomra, hogy miért "tiltjak a kisebb bongeszoket vagy szandekosan hibas kodot kuldenek neki".
Bocs, hogy ennyit kérdezek, csak kíváncsi vagyok ennek az okára, és úgy tűnik, nektek erre nagyobb rálátásotok van...Amúgy ennek a dolognak semmi köze a felvi.hu-s problémához, a korábban említett és hosszasan kifejtett okok miatt.
Sk8erPeter
-
cousin333
addikt
válasz h_143570 #4985 üzenetére
"valahanyszor csinalsz egy keresest a googleel az opera penzt kap erte"
Így van, szóval nem kell kitörölni a kereső URL-ből a sourceid=opera részt
Sőt, szerintem a szolgáltatók is fizetnek még a feltett Opera Miniért is. Valamint azért is tejelniük kell a keresőcégeknek, hogy ők lehessenek az Opera alapértelmezett keresőmotorjai (pl. Yahoo a Miniben, de már szt hiszem újra a Goolge van, az asztali verzió gyorshívójában pedig az Ask). Opera Miniben ráadásul az alapértelmezést központilag meg tudják változtatni, szóval a program frissítést sem kell megvárni hozzá. Vagy láttam 1-2 alapértelmezett könyvjelzőt telepítés után, szerintem azok is fizetnek az Operának ezért.
Néhány játékgépen is Opera fut (Wii, Archos). Ezen felül az Adobe Dreamweaver és Adobe Creative Suite szoftverek megjelenítőmotorja is a Presto (az Opera motorja): [link]
[ Szerkesztve ]
"We spared no expense"
-
-
Wolverine
félisten
válasz h_143570 #5164 üzenetére
Azt szeretné, ha egy loginpage-re lép, akkor a userneve már legyen beírva (vagy egy-két karaktert beírva felajánlja automatikus kitöltéssel a usernevet), a jelszava meg nem.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
-
frankie!
őstag
válasz h_143570 #5210 üzenetére
Kösz a válaszokat.
Most uninstalálltam, majd újra installáltam az Operát, mert az iwiw már régóta rossz valamiért a html (?) formátum nem jelenik meg, csak fehér lapon elszórva a linkek, szövegek, és így használhatatlan.
Mit is kell csinálni egy teljes uninstallhoz? Kipucolni a registryt? -
Cholard
tag
válasz h_143570 #5238 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Az email alapértelmezést átállítottam, így mail írásakor az operát tölti be - itt be lehet állítani valamilyen paranccsal, hogy a mail ablak jöjjön be? (itt ilyen opera.exe -mail vagy hasonlóra gondolok)
Az oldalak előnézeti képén azt értem, hogy mint pl a TV karik softjában van, hogy minden csatorna előnézete.. a firefoxban láttam, gondoltam ebben is hátha van. A fülek váltásakor mutatja ezt az előnézetet amire gondolok.
Az RSS beállítás sajnálatos, hogy még nem gondoltak rá, kipróbálom az ötletedet!Még valami... ha két környezetben is használom az opremámat (pl lapin munkahely + otthon) és különböző a hálózati konfig, akkor lehet e külön profilokat megadni? Eddig úgy láttam, hogy a IE beállításait használja az opera.
Mégegyszer köszi a segítségeket![ Szerkesztve ]
"A világegyetem két leggyakoribb eleme: a hidrogén és a hülyeség..."
-
G4bi89
senior tag
válasz h_143570 #5258 üzenetére
Köszi szépen ennyivel is okosabb lettem.
Még annyi,hogy valami helyesírás ellenőrző van opera alá?
Meg ezt az "intelligens címsort" vagy minek hívják kilehet (gondolom megoldható csak nem tudom hol) kapcsolni mert már FF3-ban sem szerettem,hogy egy betű után mindent kidob amibe az a betű szerepel hát is azt csinálja"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
cousin333
addikt
válasz h_143570 #5349 üzenetére
Már a 9.6 is meglepő, hogy jön, amúgy csak a javítással foglalatoskodnak már. A böngészőmagot részint lecserélték a 9.5-ben, a 10-ben ezt folytatják. Elvileg lesznek új funkciók is (naptár, bizonyos 3D gyorsítás), illetve a felhasználói felületet is átszabják, valamint a levelezőt is leporolják. Utóbbira rá is fér, a 7-es verzió óta lényegében nem változott a felülete.
"We spared no expense"
-
Traxx
őstag
válasz h_143570 #5358 üzenetére
"Elso korben probald meg felrakni a legujabbat JDK 6 patchlevel 7."
Hátööö...ezt nem pontosan értem, ha a java verzióra gondolsz, abból a 6. verzió update 7 (build 1.6.0_07-b06) van fent.
A Java console-ban a memória használat: Memory: 74 456K Free: 31 609K (42%)
A hiba előálltával a memória méret 97 600K-ig megy fel, és ekkor már csak vagy 3% szabadot mutat teát olyan 2900-3300K-t..Sajna ebben a java dologban elég láma vagyok, így nem tudom, jókat írtam-e...
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Traxx
őstag
válasz h_143570 #5360 üzenetére
Küldtem privit, ahhoz még elfelejtettem hozzátenni (ha számít): a java VM max. mérete mindhárom böngészőnél ugyanúgy 97 600K-ig megy fel.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Traxx
őstag
válasz h_143570 #5365 üzenetére
Ez se jött össze...viszont kipróbáltam egy olyat, hogy egyszerre ment a cucc Operán és FF-on. Opera után pár adatlap lekérdezés után behalt a téma, így be is zártam. FF alatt viszont jó maradt... Szóval fene se érti. Alighanem marad a kilépegetős módszer.
Köszi azért a fáradozást
-
G4bi89
senior tag
-
Traxx
őstag
válasz h_143570 #5367 üzenetére
Ez a módszer se jött össze erre a java izére, még a 9.6-tal sem. Halvány gőzöm sincs, hogy mi ez, de minden böngészőn jelentkezik, csak Operán hamarabb...de valahogy olyan, mintha a böngészők között is különbséget tenne a java (vagyis arra célzok, hogy amikor Opera alatt behalt, FF alatt működött tovább a dolog normálisan... )
De mindegy, marad akkor végleg a kilépős módszer.
-
-
erdoke
titán
válasz h_143570 #5452 üzenetére
Nos, nálam nem műkdik rendesen, ugyanúgy sokszorozódik.
Kipucoltam a lokális könyvjelzőket, lefuttattam egy Delete Duplicates-ot az online adatbázison, majd ezután kapcsoltam be a szinkronizálást. Pár perc múlva megint tiszta dzsuva az egész.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz h_143570 #5456 üzenetére
Online duplicate törlés után az ottani eredmény jónak tűnik. Ahogy az offlány után is minden rendben levőnek látszott, aztán az eredmény mégis...
Köszben úgy tűnik, hogy a mindkét helyen (lokál és online) szerkeszt + az általad emlytett fájlokat kitöröl módszer bejött, legalább az asztali gépen rendben van. Remélem, a laptop sync tiltásával nem lesz gond, és ki tudom bekkelni a 9.61-es Portable megjelenéséig.
Kár, hogy 140 Ft/$ árfolyamnál nem vettem meg a portable készítő kis progit.A legjobb aláírás a héten
-
mrhero
tag
válasz h_143570 #5454 üzenetére
jo a link. tud magyarul. csak at kell allitani, h a gmail motorjat hasznalja. az ospell.js fajlban kell atirni h 2-es default engine-t 0-ra(az a gmail.). A gmail bejelentkezesnel meg kell adni h megjegyezze a login adataid, csak igy tud hozzaferni a script a motorhoz. van 1-es engine is de nem emlexem mar mi az. az oldalon amit linkeltel ez mind le van irva
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest