Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz AiRLAC #18721 üzenetére
Hi, igen köszi az infót, én sem találtok, eza bajom.
Asztali gépem amit eladok munkatársamnak Win10-el szerelt, USB és wifin is tökéletesen tudom telepíteni.
A mostani HP laptop ami az új gépem lesz, mindenképp naprakész akartam lenni, ezért kértem Win11Pro-val.
Elsőre a felület fura, de már hozzászoktam, minden működik ami nekem netezésre kell, csak a nyomtató felett siklottam el.
Docker-ben feltettem a cups konténert, megkeresem, hogy oda be tudom e varázsolni, és ha igen hogy tudok nyomtatni vele, mert még sosem csináltam ilyesmit.Win11 bekeresi a nyomtatót, wifin meg is találja, csak épp írja nincs hozzá driver.
Napokban este hazaérve 1-1x próbálkoztam "HP MX340-es" driver keresésével , de hát nem talált ilyesmit.
Most már hogy megvilágosodtam, hogy HP helyett inkább Canon-ra keressek, kipróbáom hátha valami mégis lesz. (Hivatalos oldalon ugye nincs driver ez 100%)....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Indiana Jones and the Great Circle Prémium edition - GeForce RTX 40xx
- Xbox Game Pass Ultimate 3 hónap
- Warhammer PC játék
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest