-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi27
addikt
válasz soldi3r #11187 üzenetére
Igen, amik eddig is alapból az OMV-ben voltak azok továbbra is megmaradnak. Az Extra pluginoknál lesz változás, pontosabban azok egy része ami eddig plugin volt, nem lesz adaptálva az OMV5-re. Azokat elsősorban Dockerben ajánlják telepíteni.
Nem találtam információt az OMV5 stabil (nem béta) megjelenési dátumra. Nyáron azt gondoltam ekkorra már kint lesz. Szerintem már nem lehet messze, mert találtam olyan hozzászólást miszerint amit terveztek pluginokat adaptálni a v5-re azok elkészültek.
Itt egy lista, hogy melyik pluginok maradnak és melyikek nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- BestBuy ruhás topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Telekom mobilszolgáltatások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 licenckulcsok - MEGA Akció!
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (Collectors Edition)
- Assassins Creed Shadows+++
- Windows 10/11 Professional 64-BIT HUNGARIAN (USB) - Retail dobozos operációs rendszer - BONTATLAN ÚJ
- Retail kulcsok 999 Ft-tól Windows 10/11, Office 2024/21/19 és egyéb szoftverkulcsok