Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
baleys15
újonc
Hát, ha lehúzom a rádiót, akkor a központi zár mükszik rendesen.
Amit találtam, hogy a car 300-nál elvileg a gyujtáskapcsolótól jövő 12 v és az akuumlátorról jövő 12 v fel van cserélve az iso csatlakozóban, azt holnap ki tudom mérni elvileg, ha igen, azt felcserélem.
Azon kívül túl sok választási lehetőségem egyelőre nem tűnik, a rásióba csak a 4 hangszóró, 1 gnd, 2x12 v megy be, meg van valami narancs sárga, ami elvileg az eredeti rádió rajzán valami Y szerű jelölés, az újon meg ott valami motoros antenna lenne, de mivel az nincs, azt kikötöm, azt meglátom.
-
baleys15
újonc
Szervusztok!
Segítség kellene, nem nagyon értek a témához, és furcsa jelenségekkel találkoztam az Opel Astra G-mben.
Fejegységet akartam cserélni, mert a régi gyári (Car 300) azért mégis csak egy technikai őskövület, kiszereltem, beraktam az újat, be is kapcsol, igaz kell keresnem valami átalakító csatlakozót az antenna részhez, mert persze semmi köze nincs a régi antenna csatlakozónak az újhoz. De a lényeg, hogy azóta ha lekapcsolom a lámpát, és lehúzom a kulcsot, folyamatosan sípol a kocsi, + a központi zár a kulcsal csak nyitható, de nem zárható. Mi köze a rádiónak a központi zárhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest