Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amu
tag
válasz
parandroid
üzenetére
csak a H nehezebb, mint a G
-
Amu
tag
válasz
Calogero
üzenetére
én pedig a mostnai eszemmel tuti 1.6-ot vennék
(más fórumokon mindenki szídja az 1.4-et H astrában, azt mondjták ott olyan az 1.6 mint G ben az 1.4)
opelfórumon sokan beírtuk a fogyinkat és semmivel sem ettek többet az 1.6 az 1.4-nél.
Az olajfogyi meg tuti csak vmi kezdtetleges gyerek betegség volt, vagy csak vmi városi legenda.
[Szerkesztve] -
Amu
tag
én egy csak próbára vettem párszor 98-at, de semmi különbség nem volt, fogyi és erő ugyanannyi volt.
Néhe 95V-powert szoktam viszont adni neki, hogy átmossa a rendszert, meg spéci üzemanyag tisztító löttyöt -
Amu
tag
én már arra várok, hogy jöjjön az Uj astra és a H legyen a Classic

-
Amu
tag
ja és az hogy mennyire kék a dobozban, tök mind1, mert mindegyikről leég az első bakapcskor

-
Amu
tag
most látom csak, hogy van ilyen topic

OPEL

az családba 3 db van, egyikkel sincs semmi gond (B corsa, F astra és nekem G astra)
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest