Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clain
tag
Sziasztok,
Tudnátok abban segíteni/van ötletetek,hogy a "position lamp" melyik lámpát jelentheti?
Opel Astra J 2011
köszönöm

-
Clain
tag
Azért kérdeztem a fòrumot, mert ez a hang eddig nem volt, szerintem nem normalis, ebből gondoltam hogy a tank meglazulhatott es ezert a lötyögés!?
Egyébként van még olyan alkatrész ami ilyen hangot adhat? -
Clain
tag
Sziasztok,
Utóbbi napokban észrevettem,hogy lötyög a tankom, legalább is ezt erősebben hallani kis sebességnél egyenetlen úton vagy megállásnál és ez tele tanknál még észrevehetőbb
Volt már valakinek ilyen tünete az autójával? Ha igen,hogy lehet orvosolni? mi volt a megoldás?Köszönöm
-
Clain
tag
Sziasztok!
Valakinek van esetleg tapasztalata/véleménye a 2.cdti motor 120lovas verziójával?
Pozitív/negatív tulajdonságok?
(2014 évjárat insignia)köszi
-
Clain
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a 2.0CDTI (140lovas) valamint az 1.4 turbos benzines motorokról? 2015 évjárattól
Az előbbi insignia az utóbbi Astra K -ra vonatkoznak55% városi és 44% országúti-autópályás használatban
köszi az infót előre is!
-
Clain
tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Milyen hiba szokott lenne a váltóval?
-
Clain
tag
Sziasztok!
Sajnos nem sok véleményt találok,de valakinek van esetleg tapasztalata az 1.8 benzines 140lovas motorral?
Opel insignia 6sebességes konstrukcióban szereltékCsak annyit találtam,hogy a nagy kasznit nem túl könnyen mozgatja, nagyobb fogyatás stb.
viszont műszaki hibákról nem sok minden..köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest