- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
Jacob Gibbs #111640 üzenetére
Pénteken reggel vittem a Corsa-t szerelőhöz, délután hozhattam is el.
A műhelyvezető elmondása szerint egy vékony vezeték okozta a check-engine/ gázpedál-jel problémát. Hogy pontosan melyik vezeték, az nem derült ki számomra, pedig még rá is kérdeztem.
A hiba nem volt állandóan jelen, hol előjött hol nem, attól függöen hogy mekkora volt az ellenállás a kábelen. Amikor megtalálták 5ohm körül volt, míg a többi ilyen 2-2,5 ohm.Jelen pillanatban teszt üzem van, a kocsi megy, check engine még nincs, és remélem nem is lesz.
-
Markizmark
addikt
válasz
Jacob Gibbs #111613 üzenetére
H astra és B zafi esetén ilyenkor a motortéri bizti táblát (UEC) kell megpucolni, nagyjából sosem maga a pedál a rossz.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Jacob Gibbs #111624 üzenetére
ez általános hibakód... pedáltesztet próbáltál? (gáz+fékre rálép, majd ráadod a gyújtást, de nem indítod be... Pxxxx típusú kódot kellene dobnia)
ui: milyen modell? (nem látom, hogy írva lett volna) benzin/dízel/turbó? code84 sokmindent takarhat a gázpedáltól az üzemanyagnyomásig, vagy az ecu meghibásodásáig... pedálteszt konkrét hibakódja sokat segítene
-
313313
addikt
válasz
Jacob Gibbs #111613 üzenetére
Utángyártottal lehet így járni...
Előző autóm 16-17 éves többek között gyári talpas/toronycsapágy alkatrészeket cseréltem Mon...ra és sz@rabb lett, mint volt. 2 év után ki akart szakadni a lerék a helyéről, aztán kapott rendeset....
Az olcsóbb alkatrészek 2-3 évet ha kibírnak, tapasztalat.
Vannak extra cuccok, amiből ha nem gyárit raksz bele, rosszabb lesz, mintha hozzá se nyúlnál.... -
mephi666
nagyúr
válasz
Jacob Gibbs #111621 üzenetére
konkrét hibakód van?
-
DjDanee87
addikt
válasz
Jacob Gibbs #111610 üzenetére
Tapasztalatom nincs, de én néznék hibakódot megint a helyetekben. Google szerint pedálteszt ugyanúgy megy 2014es Corsánál is, mint a H Astrámnál. Kulcs off állásban, gáz+fékpedál padlóig, gyújtás 2. állásba (indítás előtti állás) és kiírni a hibakódokat a műszerfalról. Aztán segít dekódolni a [https://opelmuhely.com/hibakodok]
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
Jacob Gibbs #106031 üzenetére
Szia!
125 lovas kombim van. Kis kijelzős (ami nem megy tönkre), start-stoppos (ebben nincs kettős tömegű), de sajnos manuális váltós. Így természetesen a kuplung probléma már előjött, amit gariban cseréltek. Most is újra venném, de automata váltóval. A matrix led jó dolog, de azzal is lehetnek gondok. A hátsó led lámpa meg nagyon jól néz ki és problémamentes. Hűtés problémáról én nem hallottam még.
Új hozzászólás Aktív témák
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD