Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
Kickass
üzenetére
Amit jó lenne tudni: milyen motorral szeretnél valamint B1 vagy B2-t?

Nekem egy 96-os B1-esem van ami 2.0i 16v és elég jól felszerelt példány

Itt meg is tudod nézni ha érdekel: link
Hibák? Ami mindegyikben előjön olyat nem nagyon tudok csak amik néha előfordulnak:
-érzékelők vacakolnak (check lámpa ég mert nem kap jelet, motor rángat... érzékelőre egy kis WD40 és megy tovább hiba nélkül... mozgás, oxidáció, ez pl jellemző lehet)
-dízelről nem sokat tudok, nekem ugye benzines van, olajat fogyaszt valamennyit de nem vészes, az 1.6-os ecotec kicsit többet mint a többi de ez legyen a legnagyobb baja az autónak
-kaszni hibák nem jellemzőek kivétel ezalól a hátsó ív... az sajnos ennél is rozsdásodik de annyira nem jellemző a b vectrára, hogy szétrohadna szerencsére
-digit klímásnál az előtét ellenállás (30e ft) szokott meghalni viszonylag gyakran valamint a klímás vectráknál fórumból úgy vettem észre azzal szokott gond lenni, tömítés, cső valami előfordulhat meg persze sokan töltetik is mert ereszt a rendszer, én tegnap 1 éve vettem és nyáron sem kellett tölteni és a gomb megnyomására pár mp múlva már jön is a hideg levegő
-középkonzol, ajtóba épített lámpák gyakran kiégnek
-futómű drága és figyelni kell rá, hogy ne menjen tönkre a karbantartás hiánya miatt (féltengely gumiharang (1-2e), stabilizátor (4-5e) ami néha meghal rajta)
-LCD kijelző pixel hibás szokott lenni
-kormány már 100e km felett is eléggé el tud kopni
-fékpofák, féktárcsák kopnak, nagy autó nagy súly... + kézifék a hátul is tárcsás verziókban általában rossz, nekem is az volt de javítása olcsó és ált csak szétesik a dob belseje
Hirtelen ennyi jutott eszembe

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos Roller KIXIN HX X8
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple MacBook Air 13" M4 (2025) 16GB / 256GB ezüst
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest