Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
Alias LaLee
üzenetére
Ebböl így szerintem is elég nehéz megmondani a hiba pontos okát. Van bármilyen hibakód, check engine?
A gyújtótrafó sort ki is cserélte a szerelö egy újra, vagy honnan mondta meg, hogy biztosan nem az okozza? Nekem is volt Z20LET-es autóm, annál is lehetett érezni néha egy-egy röccenést alapjáraton, én rendeltem bele egy új Bosch trafósort, a gyertyacserével együtt azt is kicseréltem, és utána nekem például elmúlt.
A kiszerelt gyertyákat láttad, milyen állapotban voltak, milyenek kerültek bele?
Azt pedig, hogy a motor kopott valóban nagyon egyszerüen lehet ellenörizni, ahogy feljebb is írták, egy kompressziómérést kell csinálni mind a 4 hengeren, és máris egyértelmüen megállapítható, hogy mi a helyzet odabent.

-
Declare
őstag
válasz
Alias LaLee
üzenetére
Nekem a dizelemben (1,7 cdti) az EGR szelep volt hibas, az csinalt hülyesegeket alapjaraton neha. Ilyen hengerkihagyas feeling is volt olykor. EGR szelep csere es azota minden patent...kopp,kopp,kopp
Nem tudom mennyire segitseg ez egy benzines autonal, de hatha egy kis plusz infonak jo

-
farkas-j
őstag
válasz
Alias LaLee
üzenetére
"Elmondása szerint végeztek mindenféle mérést és minden rendben van csak a motor lehet a hibás tehát ő azt mondja hogy kopott a motor és biztosan ezért csinálja."
Gondolom végzett kompressziómérést amit dokumentált is, és ebből vonta le a következtetést.
Ha nem, akkor miből vonta le a következtetését?? 
Olvasott ki hibakódot? Én azt javaslom, hogy mielőtt szisztematikusan jobbról balra kicserél mindent majd szétborítja a motort, keress egy hozzáértő szakembert. Tudom, ez nem egyszerű dolog
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kettő a szerencseszáma az MSI Panther Lake-es mini PC-jének
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Fűnyíró topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha nem, akkor miből vonta le a következtetését??