Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szada85

aktív tag

válasz F_Zolee #69451 üzenetére

Igen, ezzel én is tisztában vagyok.
    Elsödleges a müszaki állapot, értem itt a motor-váltó állapotát, nyilván tisztában vagyok vele, hogy nem új autót veszek, nem élek álomvilágban Sem, a kopó dolgokat örömmel cserélem az autóimon, mert tudom, hogy utána hibátlan lesz, de motorbontással járó hibával nem szeretnék venni autót én Sem.

A felállított igények is csak részben " must have ", úgy gondolom, hogy ami relatíve könnyen pótolható dolog, arról hajlandó vagyok lemondani. A Xenon macera utólag, így annak benne kell lennie, de pl a full börbelsö hiányával kiegyezek, azt utólag Sem macera megvenni, és átcsavarozni, egyébként Sem ijedek meg egy kis szereléstöl. :)

@ AMD Power:
    Pont ez bosszant engem is.
    Én az átlagnál picit talán mélyebben belemásztam az autós dolgokba, technikai oldalról is, illetve vettem már több autót is ( nyilván nem neppernyit, csak ismerösöknek segítve, plusz a saját-család park ), de simán ez lesz a vége, hogy odamegy egy kevésbé alapos, vagy kevesebb müszaki háttérrel rendelkezö valaki, megnézi kívül-belül, megy vele egy kört, és simán beleugrik.

És ezzel nem azt mondom, lehet, hogy valóban van alapja, és csak a ritkán cserélt olaj ( ami mondjuk ettöl még nagyon nem jó a motornak persze ), meg esetleg a sok rövidtáv tette ilyenné az olajat, de ha mégis komolyabb a baj, akkor valóban ilyenböl lesz az a vélemény, amit Te is írtál.

Új hozzászólás Aktív témák