Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocolaci
csendes tag
válasz
Doggy dog
üzenetére
A szivargyújtó aljzatban lötyög, a 12V-ban nem. Azért találta ki így az Opel (de lehet más gyártó is), hogy a hővédelemmel nem rendelkező 12V-os aljzatba ne lehessen a szivargyújtót használni. Én kicseréltem a gyári 12V-os+színes fedélre, így bármelyik eddig próbált eszköz stabilan rögzül benne, nem szakad meg a tápellátása.
-
Fkris
őstag
válasz
Doggy dog
üzenetére
Szigszalag.
Leszeded hozzá az alkalmazást ( droid, ha nem normális a telefonod, akkor tessék megkeresni
), és azon belül tudsz beállítani mindent.Led színe, Freki.
Érdemes 3 tized frekit hagyni mindkét irányba, ne akadjon össze az adókkal.Ja, igen, van egy olyan dolog benne, hogy rázásra váltja a számot, na azt kapcsold ki, engem lehoz az életről pl(rosszabb út, kátyú).
Illetve minden teló tud hozzá kapcsolódni, haverok is ha beugranak, simán, csak te csatlakozz le róla, ők meg cuppanjanak rá, és mehet a buli.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), és azon belül tudsz beállítani mindent.Led színe, Freki.