Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
Ja, az más, így értem. Teljesen más a futómű hangolása a Vecinek. Nem sport autó. A sebesség érzet az meg, hmm, jaaaaa. Ezért is akarom cserélni. En 90% pályázok/fő utazok és hangos az autó + túllépte a 15 éves kort, nem tudok assistance szolgaltatast kötni. Nekem pedig arra szükségem van. Mi lesz helyette? B Zafira, H Astra, de a legnagyobb esély J Astra, de abból csak 1.7 d re futja, az meg sanszos, hogy gyenge lesz.
( halkan ,ha nem tűnök önfényezőnek, az irmscher futóművel a B kombim osszehasonlíthatatlan a hagyományossal, teljesen gokartos, de mégsem pattog) -
F_Gergely
őstag
jó hát a fogyasztást nem említetted mint szempont

Egyébként bármennyire is nagy dög, nagyon gyorsan kapar bár hozzáteszem nem vezettem E34-es bömöst igy viszonyítási alapom nincsen.
Havernak van egy régi volvója, az wazzeg oké hogy pörgetve de simán lealáz mindent, pedig csak 1.8 szivó se turbó se semmi, de még az én dizelem is tuti porrá veri, és se tuning se semmi egy szakadt, törött munkásautó. Vegyél egy faja calibrát, az nekem is álomautó marad
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Filmvilág
- alza vélemények - tapasztalatok
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
( halkan ,ha nem tűnök önfényezőnek, az irmscher futóművel a B kombim osszehasonlíthatatlan a hagyományossal, teljesen gokartos, de mégsem pattog)