Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
válasz
molnarpeter
üzenetére
En meg nem lättam dolgozni az esp-t, igaz, hogy ez az elsö telem ezzel a kocsival.
Declare:A nemet neve megvan a dolognak (querträger stütze) csak a magyar nevet sehol nem talältam.Most neztem pär oszträk oldalt es szerintem nem lehet nagy különbseg (ärban) a magyarhoz kepest, ugyhogy azt ott fogom megrendelni az összes többi dolgot a cromax-tol.Lesz egy vizhütö, es klima hütö, lökhärito merevitö (plusz annak a ket csonkja amit nem talältam meg), egy hütöräcs, plusz a lökhärito.Na annak van a legdurväbb ära, nem gondoltam volna...
Amugy meg nem mehettem gyorsan, vagy legaläbbis nem mentem gyorsabban mint az elöttem levö, nem fekeztem a kanyarban hanem lassabban mentem bele es ugy kezdett el csuszni a fara.Az elöttem levö kocsi meg se mozdult, mondjuk arra nem emlekszem mär milyen volt, lehet, hogy valami 4 kerekes, nem tudom.Viszont idöközben kiderült, hogy a teligumi amit kaptam a kocsihoz 4 eves.En hülye csak azt figyeltem mikor megvettem, hogy a profilmelyseg milyen.Ujabb lecke amit megtanultam.

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest