Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skizz
addikt
válasz
haddent
üzenetére
Kevesebbet eszik, alapjárattól tol, ennyit megér 3 kiló szerintem.
Más kérdés, hogy hogy esik a 3 henger a fülnek. Meg ugye az ember nem szívesen vallja be, hogy vesz 5-6 misiért egy új autót, aztán egyből lehet magyarázkodni péntek este a könyvtárban, hogy de milyen jó is az a 3 henger.
Én se venném meg szívesen. Aztán úgyis lehet vinni a novothoz dióhéjazni, turbó kéttömegű összefossa magát amikor a leginkább kell majd a pénz... akkor már legyen cdti, az felgyűri az aszfaltot alapjáraton. Igaz, utána nem történik semmi, de akkor is.
Dízelbuzi vagyok, na.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Más kérdés, hogy hogy esik a 3 henger a fülnek. Meg ugye az ember nem szívesen vallja be, hogy vesz 5-6 misiért egy új autót, aztán egyből lehet magyarázkodni péntek este a könyvtárban, hogy de milyen jó is az a 3 henger.
Én se venném meg szívesen. Aztán úgyis lehet vinni a novothoz dióhéjazni, turbó kéttömegű összefossa magát amikor a leginkább kell majd a pénz... akkor már legyen cdti, az felgyűri az aszfaltot alapjáraton. Igaz, utána nem történik semmi, de akkor is.
Dízelbuzi vagyok, na.