Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
mohabá 007
üzenetére
Csak szegény nem értékelte, hogy hazérés után még beálltam a zárt garázsba és túráztattam 6000/tiltásik, ezért kicsit próbált hűteni

w333 szép lett
Majd egyszer ha nagyon unatkozom én is szeretném kicserélni a kis izzókat ledekre belül 
trassher google mapsnál nem igen tudsz frissebbet/jobbat találni
Meg az Osramnál sem jobbat 
Na levideóztam a mai "hidegindítást"/napi elsőt 8-10 ó állás után. Hát csak csinálja.. Eddig is volt egy kis nyüszörgés (főleg a hidegben még régebben?) de aztán elhalkult/eltűnt mert nem figyeltem fel rá azóta. Most visszajött és talán még durvább mint volt
indítás és utánna kb fél percig másik. Utánna elhalkul, eltűnik többet elő se jön reggelig.
Na ez mi akkor 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mikrotik routerek
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Majd egyszer ha nagyon unatkozom én is szeretném kicserélni a kis izzókat ledekre belül 
Meg az Osramnál sem jobbat 
Na ez mi akkor