Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
_seth_
veterán
Ha sietni kell nincs mit tenni... volt már, hogy én is úgy mentem ahogy én-autó-forgalom megengedte maxon, baj volt és siettem de megérte

Nekem 2 nap is körbe be volt fagyva minden... (hátsó ablak fűtésem azóta rossz mióta megvettem az autót
nem csináltattam meg mert, hogy úgyis lecserélem a csomagtérajtót csak még mindig nincs lecserélve 
Rádió: szerintem olyan mint az én sony-m, van hozzá 2 kis kiszedő pöcök amivel ki lehet emelni de nélküle csak barbár módon jön ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Segway KickScooter F2 Plus E
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Precision M6800 i7-4710MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2200M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nem csináltattam meg mert, hogy úgyis lecserélem a csomagtérajtót csak még mindig nincs lecserélve