Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Reggel 7 -kor Budapesten belüli autpálya szakasz ha jó időt fogsz el nem kell semmit csinálni, hát mégha lenen tempomat. Hát de én mondtam, hogy imádom ezt az autót, gyönyörű és k*va jó, ennyiért meg überelhetetlen, de a gyári ülés hát na
így sikerült beállítani, hogy élhető legyen. Majdnem leghátul, és elég alacsonyan. De így igazából teljesen jó az ülés már
Nyilván vicc volt, és nem úgy könyöklök, mint ahogy normális ember egy ilyen magas könyöklőn, de néha amikor 4 -esben van bizony ott a karom 
Amit linkeltél is viszont szerintem iszonyatosan magasan van és nagyon hátul. Azon könyökölve megnézem hogy szúr bárki egy hármast?
Új hozzászólás Aktív témák
- Így szórna el 60 milliárdot Elon Musk egy Cursor mozdulattal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Viccrovat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 11" M1 iPad Pro 3. Gen 128 GB Silver - 27% ÁFA - Garancia (0434BE)
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
így sikerült beállítani, hogy élhető legyen. Majdnem leghátul, és elég alacsonyan. De így igazából teljesen jó az ülés már
Nyilván vicc volt, és nem úgy könyöklök, mint ahogy normális ember egy ilyen magas könyöklőn, de néha amikor 4 -esben van bizony ott a karom