- Chosen: Canon R6 II vs 5D II színösszehasonlítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- joghurt: Skype adatvesztés
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
VR6-Fan #13169 üzenetére
Elhiszem csak kicsit olyan mint amikor az F1-ben fogja magát a versenyző és az első kanyarban nekiszáll a gumifalnak majd elmondja, hogy:
-alul kormányzott volt az autó
-a fék túlmelegedett
-a motorerő csökkent
-vibrációt éreztem az autó hátulja felőlÉs mindezt kb 500 méter után
Nem tudom mennyire érzékeny rá vagy sem de pára volt a másik autónak is, átlagban 95-ös benzint használnak, és 3-dikban mennyivel mentél, hogy nem érted utol? Nekem 160-at is fut harmadikban ha nagyon muszáj.
Amúgy neked mennyit jelent a jobb üzemanyag? Hogyan érezhető a hatása? Csak, ha már így szóba került elképzelhető, hogy én az X20XEV + V Power Racing üzemanyaggal magasabb fordulatszámig tudom pörgetni? Mintha annyiban lehetett volna észrevenni változást a tiszta v-powerrel, hogy 5e fölött is olyan mintha még húzni akarna jóval tovább is és olyan tisztább hangja van mint ami még dolgozik és nem érezni feljebb sem, hogy na itt a motor vége és nem engedi tovább és hallani, hogy már leszabályzás közelében van és üveghangon megy hanem még húz? Vagy ez csak az általános bebeszélem magamnak dolog? Amúgy 5 literrel mentem 140 kilométert vele jó ez ultrapapásan és főúton és tempomattal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Robot fűnyírók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Chosen: Canon R6 II vs 5D II színösszehasonlítás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Projektor topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- 93 km Segway Ninebot F40 22 km/h elektromos roller
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512/12GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest