- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
novaboj2
csendes tag
Szia,
Semmi extra nincs a dologban. Ábel szkriptje alapján megcsináltam a particionálást + ugye felkerült automatikusan egy rootolt gyári ROM. Na én ezt követően CWM-mel felpakoltam Sütő Robi által készített ROM-ot, amihez útmutató és letöltési linkeket itt találsz.
Ennek egy szépséghibája van, sajnos előfordulhat, hogy a PLAY elszáll RPC:S-7:AEC-0-es hibával, de ez könnyen orvosolható ezzel a videóval. -
novaboj2
csendes tag
válasz
Scoobyka #1124 üzenetére
Scoobyka,ugy gondolom hogy a sracok tobbszor hangoztattak hogy ez bizony garanciavesztessel jar, igy mindenki ennek tudataban cselekedett. Ehhez nagyban hozzajarult a Tesco toketlenkedese is, mert az itt kozzetett megoldast valoszinuleg a Tesco megbizasabol is meg tudtak volna csinalni "hivatalos" szakemberek, aztan nem lenne szukseg ilyen szintu buheralasra. Masik dolog van lementett gyari allapotu sajat mentesem, azt visszateszem ha ugy van, a szoftvert nem modositottam, az hogy atparticionalt a belso tarhely, szerintem nem garanciavesztes hw problema eseten. Ez ugyanolyan mintha a laptopom kepernyoje tonkremegy, es azert nem javitjak mert a vinyot atparticionaltam.
-
novaboj2
csendes tag
Srácok maximális respect nektek...
Ábel v2-es megoldása simán működött win8 professional 64 bites op rendszer alól, és a képernyőkép mentés alapján tárhely is akad bőven.
Annyi pluszt csináltam, hogy CWM alól visszaállítottam egy korábbi rootolt mentést, amiből minden felesleges google és tesco app ki lett pucolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest