- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simba86
senior tag
Köszönöm, hogy anélkül hülyézel le, hogy utánanéztél volna, hogy maguk a készítők is írták, hogy nem feltétlenül kell recoveryből felrakni, mert lehetnek olyan eszközök, ahol pont a libek miatt nem biztos, hogy működni fog, ilyenkor kell az apk-helyezgetős móka... De tényleg köszi...
Amúgy a sony telómon hibátlan, szóval nagy eséllyel az x86 nem tetszik neki...
-
Simba86
senior tag
Az LG smart keyboard szerintetek működésre bírható? Leszedtem xda-ról a recoveryből felrakható verziót, de mivel nem akartam vele szenvedni, kiszedtem az apk-kat és beraktam őket a rendszerappok közé, beállítottam az engedélyeket, a beállítások szépen működnek is, viszont használatnál jön folyamatosan az FC... a lib-eket hiányolhatja, amik a zip-ben voltak? (egyébként azoknak mi a "hasznuk"? sajnos, ehhez nem értek)
-
Simba86
senior tag
válasz
RoundRobin #2637 üzenetére
segítenék szívesen, de vmi nem jó a parancssorban...
az adb devices-re behozza, hogy látja a tabot pedig... -
Simba86
senior tag
-
Simba86
senior tag
válasz
Simba86 #2568 üzenetére
jól van, problem solved....
tapasztalat: SENKI NE TEGYE FEL ezt az xposed modult: xperia/AOSP navbar buttons.
Nem kompatibilis ezzel a rendszerrel, állandó FC volt... letöröltem, reboot és helyreállt...szerk: Keeperv85, jó látni, hogy ismét van egy topic a blade után, amit olvasok és aktív vagy
mi minden történt azzal a telóval, te jó isten... -
Simba86
senior tag
basszus, butaságot csináltam...
felraktam az xperia/aosp navbar buttons nevű xposed modult, aktiváltam, azóta a system ui folyamatosan FC-zik...természetesen volt backup a systemui-ból, vissza is állítottam, az engedélyeket 644-re vettem, reboot, de ugyanúgy FC....
vkinek vmi ötlet?
-
Simba86
senior tag
válasz
RoundRobin #2284 üzenetére
Ha jók a mobilarénás cikk infói, akkor a viva i8-ban z2580-as proci van, azaz 2 ghz-es. ez nem jelent problémát? vagy ettől még lehet re-brandelt-nek nevezni? láttam, hogy azon kívül kb ugyanaz, de a z2520 és a z2580 között csak az órajel az eltérés vagy más is?
-
Simba86
senior tag
Kipróbáltam az ultimate dynamic navbart, de nem nyerte el a tetszésem, hogy a launcher (nova) alsó sorából kitakar és nem lehet transzparenssé tenni...
Keresném a megoldást arra, hogy hogyan tudnám eltüntetni a hangerő és a screenshot gombokat úgy, hogy ahogy a gyáriban, átlátszó maradjon... az xda-n van egy leírás, hogyan lehet a systemui.apk-t szerkeszteni, de inkább ezzel nem hazárdírozok, nem vágyom FC-re...
Ha jól emlékszem, akkor az "sd-modos rom-ban" már csak a 3 gomb látszik, mintha vki ezt írta volna... -
Simba86
senior tag
érdekes dolog jött elő... felraktam a gravityboxot, de nem működik... a gyári szoftveren kifogástalanul ment...
elindítom, erre kiírja: "várakozás a gravitybox keretrendszer válaszára." pár mp-ig gondolkodik, aztán ezt írja ki: "gravitybox keretrendszer nem válaszol. kilépés."vki találkozott már ezzel akár másik eszközön is?
-
Simba86
senior tag
Soma!
Ha a belakott romról készítek cwm backupot, és lefuttatnám az egész folyamatot még egyszer, utána a cwm mentést vissza tudnám rakni attól függetlenül, hogy más volt a kiinduló állapot? (mmint most jó a tárhely kiosztás, ebből csinálnék esetleg egy tutorial videót a teljesen kezdők számára, ha lesz időm, mintha most kezdeném elölről...)
Nem ígérek semmi biztosat, de lehet bepróbálkozok vele, hátha nem teszem tönkre...
-
Simba86
senior tag
válasz
Thor Steinar #558 üzenetére
Szerintem nem végeztél... folytasd a cwm-mel és az adb-vel
szerk: mondtam hogy nem végeztél, a flash csak az nehezebbik fele
a leírásban kövesd a flash utáni teendőket...
-
Simba86
senior tag
-
Simba86
senior tag
válasz
_Soma77_ #518 üzenetére
nah előrébb jutottam...
a flash végigment egy másik számítógépen, de most meg a backup problémázik...
úgy tűnik, minden típushiba előjön nálam...
egyébként normális ez?: bekapcsolva a tab folyamatosan üresnek jelzi az akkut és kiírja, hogy csatlakoztassa a töltőt, kikapcsolva pedig, amikor rádugom a töltőre, akkor meg az akku megjelenik áthúzva felkiáltójellel....
szerk: uh... ez amatörizmus volt részemről, köszi Soma!
-
Simba86
senior tag
a droidbootban ráadásul kiírja, hogy fastboot offline...
kezd idegesíteni, hogy nem jövök rá, miért duplikál... (kipróbáltam a goclever rommal, ugyanez az eredmény
ilyenkor (ha droidbootban ragad) amúgy hogyan lehet visszahozni az életbe?
-
Simba86
senior tag
sziasztok!
flash közben folyamatosan leáll és timeout hibával droidbootban ragad a tab
már többször megpróbáltam, kábel csere, port csere, mindig ugyanott 10%-nál megáll...
mit csináljak?
köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged