- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eduardo89
aktív tag
A Delock gyárt olyan MHL to HDMI adaptert amin van egy + micro USB csatlakozó ahova a töltőt tudod csatlakoztatni, tehát tölthető közben a tab. Viszont olyat, hogy ugyan az az MHL csatlakozó 2fele osztva 2 eszközt kezeljen főleg úgy, hogy be és kimenet is legyen egyszerre az eléggé lehetetlen.
-
RoundRobin
aktív tag
De ez csak hagyományos HDD-k esetében volt így. Az SSD-k már nem így működnek. Ezeknél túlkapacitás van, amelyet egy belső kontroller kezel és menedzseli az írás-olvasás folyamatát is. Tekintve, hogy ezen eszközök irhatósága mindössze egyezer ciklus, ráadásul a hagyományos diszkekkel ellentétben itt blokkműveletek zajlanak, tehát már egy bit irásához is ujra kell írni a teljes blokkot.
Ha arra gondolsz, itt nem a hibás blokkok miatt látszik kevesebb hely.
-
Keeperv85
nagyúr
Ez így van, viszont beszámolja őket a teljes méretbe, mivel az nem a partíción magán, hanem a megfelelő headerben van rögzítve. EBR1/EBR2/MBR és társai. Ezeket kéri vissza a kernel és adja át a lekérdező proginak. Annak arról ritkán van fogalma, hogy hány hibás szektor lett időközben. A teljes méret soha sem lesz felülírva!
-
tiki
tag
Ez sem egy elvetendő ötlet .De itt most arra gondoltam , hogy a Disk info , vagy maga a tablet által mutatott értékek a valósak.A Disk info számol a tablet nem jól számol akkor ? Vagy éppenséggel fordítva melyik a hihetőbb vajon ????? Szerintem egyik sem.Csak sacc \kb .hozzávetőlegesen.
-
_Soma77_
tag
a data mérete a particionálásnál változhat csak. lba_end - 3 másik partício hossza (16k) es a system végének különbsége. nem értem, mitől változhat egy nand mérete, mert mondjuk van benne pár hibás szektor/blokk/vagy ahogy hívják? ez a particionálásnál hogy derül ki? - szvsz sehogy, de mivel nem értek hozzá, ezért inkább megkérdezem...
-
_Soma77_
tag
a disk infó a nyers adatot adja meg, a tárhely meg a szabadot. a /data az az mmcblk0p8 partíció, de ebből nem minden a tiéd, az android is dolgozik rá és ezt nem adja oda neked (cca 300MB) terminallal meg tudod nézni, mi van a bemount-olt /data-ban, ami nem azonos az /sdcard-dal -- szerintem
-
tiki
tag
Ha kiszámolod a partíciókat , és összeadod megfogod tudni melyik hitelesebb.Valószínű egyébként egyik sem .Ezek a programok csak saccolásra vannak .Igazából csak is egy hiteles gyári szerviz program tudná ezt valóságos , és mérethelyesen visszaadni.De ilyen szerviz program nincs is felhasználói elérhetőségben meg eleve nem is publikus az ára meg horror lenne.
-
-
RoundRobin
aktív tag
Semmilyet.
A system alapvetően érintetlen, olyan mintha ROM volna. De root joggal behelyezhetsz oda progit, vagy kicserélhetsz firmware file-t, vagy szstem applikációt.
Ha kell a hely és nagyon, akkor nézd meg mennyi a foglalás most (df parancs, második oszlop) és arra hagyj rá 25 MB-ot. -
RoundRobin
aktív tag
10 megára azért nem szabad leszükiteni a mozgásteret. A system mérete plusz legalább 100 MB-ot mindenképp érdemes hagyni, aki mégsem akar, az nyilván tudja, hogy mit csinál.
Van olyan program, amit ide érdemes rakni?
Akadhat olyan progi, de ami oda kerülhetne, annak a mérete - általában - éppen nem indokolja, hogy oda kerüljön.
-
Pool_
tag
Mit szerettél volna ezzel a linkel? Hogy van 512es kingston pendrive ami nem is hasonlít erre? Senki nem mondta hogy nincs
Amúgy érdemes megnézni a méreteit, nem egy pici jószág. A képen meg egy picike pendrive volt, ami nem egy létező kingston termék így valószínűleg hamis, vagy "hiperszupertitkos katonai cucc a jövőből" mint megtudtuk
Na de ez már extra off. -
_Soma77_
tag
tudtommal ide csak update-tel és CWM-ből kerülhetnak be cuccok, mert ez a partíció nem írható alapból. (pl a super-su ha felrakod CWM-ből, meg a sok haszontalan Op3n Dottos app, ami vmelyik update-tel érkezett, és csak foglalja a helyet.)
a /system/app könyvtárban kell körülnézni, és takarítani, mielőtt kicsomagolod az üres /system-re...ide lehet feltenni szintén dolgokat, amik jók, ha vannak (pl. diskinfo, terminál, stb)
-
tiki
tag
Alap esetben , ha csak olyan alkalmazások kerülnek telepítésre a tabra , ami nem használja , vagy nem beépülő rendszerszintű komponenseket tartalmaz , ami a rendszer könyvtárba kerül , hogy a rendszer használja , illetve mindenféle képen kell , hogy ott legyen.Akkor az mindig növeli a rendszer tárhely igényét.Például , ha külső dogokat GPS , Moden , stb hardver kerül használatra , akkor ahhoz ugye mindjárt drájver kell , és az általában , ha ismeretlen , tehát a tab nem ismeri fel , akkor annak a drájvere a rendszerben fog helyet foglalni , amíg elfér.A sima alkalmazások játék stb , egyéb azok általában a felhasználható tárhelyet fogyasztják, és törléskor el is tünnek felszabadítva ezzel a lefoglalt helyet.Ezzel szemben a drájver ott marad.
Az android rendszer akkor fog rohamos méreteket ölteni , ha a rendszerbe olyan integráltság történik, ami a méretet megfogja növelni.Ez hamarosan be fog következni egyébként.
-
_Soma77_
tag
sajnos már összeraktuk, de majd felrakom drive-re az össze képet, amit lőttem, ott hátha látszik.
A célszerszám egy svájci bicska és egy plasztik belépőkártya volt
...az egyik sarkánál megpróbáltuk beengedni a pengét a műanyag és az alu hátlap közé. amikor már bent volt a penge, akkor kicsit szétfeszítve, ment mögé a műanyag kártya. Ha az már bent van, akkor karcmentesen lehet finoman feszíteni szét vele a tokot. Több saroknál is érdemes megpróbálni elkezdeni, sőt, mi is így csináltuk, mert elég jól össze van rakva! Csak az álljon neki, aki nem fél, hogy esetleg lesz rajta egy-két szexepil a végén
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged