Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Keeperv85

nagyúr

válasz RoundRobin #2685 üzenetére

Ha jól rémlik te eddig összesen annyit tettél, hogy éppen az aktuális embert kritizálod szakmailag, miközben neked vannak alapvető hiányosságaid. Pl. emlékszem, mikor hexeditorral igyekeztél kideríteni mi lehet az EBR fájlokban... azóta is azon röhögök. Szóval itt azt hiszem neked lenne mit tanulni a fájlrendszerekről és egyéb dolgokról...

Összecsomagoltad már a boot binárist? Képzeld, nekünk sikerült kibontani is és összerakni is! Nem nekem, én csak kibontani tudtam egy teljesen másképp megírt programmal, mint ami nektek elérhető. Tudod nekem van olyan segítségem, aki szakmailag elismert, nem is egy! Van viszont egy rossz hírem: az új verzió forráskódja véletlen csak nálam van meg... és mivel én ilyen hülye zöldfülü kezdő vagyok, most szépen megvárom még TE, aki szakértesz itt nekem oldalakon át, megírod, hogy ki tudják próbálni... Ha rajtam múlik, ha nyitott, ha zárt a bootloader, az életben sem fogtok rájönni, mert hogy én ilyen önző köcsög vagyok és ebből egy bit nem sok, annyit nem fogok kiadni... ja és ezt a szar összefoglalót is csak úgy a saját fejemből írtam 5 órán keresztül, nem is mások tudását összeszedve és másokat meghallgatva... áhh...

Új hozzászólás Aktív témák