Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
RoundRobin #2685 üzenetére
Ha jól rémlik te eddig összesen annyit tettél, hogy éppen az aktuális embert kritizálod szakmailag, miközben neked vannak alapvető hiányosságaid. Pl. emlékszem, mikor hexeditorral igyekeztél kideríteni mi lehet az EBR fájlokban... azóta is azon röhögök. Szóval itt azt hiszem neked lenne mit tanulni a fájlrendszerekről és egyéb dolgokról...
Összecsomagoltad már a boot binárist? Képzeld, nekünk sikerült kibontani is és összerakni is! Nem nekem, én csak kibontani tudtam egy teljesen másképp megírt programmal, mint ami nektek elérhető. Tudod nekem van olyan segítségem, aki szakmailag elismert, nem is egy! Van viszont egy rossz hírem: az új verzió forráskódja véletlen csak nálam van meg... és mivel én ilyen hülye zöldfülü kezdő vagyok, most szépen megvárom még TE, aki szakértesz itt nekem oldalakon át, megírod, hogy ki tudják próbálni... Ha rajtam múlik, ha nyitott, ha zárt a bootloader, az életben sem fogtok rájönni, mert hogy én ilyen önző köcsög vagyok és ebből egy bit nem sok, annyit nem fogok kiadni... ja és ezt a szar összefoglalót is csak úgy a saját fejemből írtam 5 órán keresztül, nem is mások tudását összeszedve és másokat meghallgatva... áhh...
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Szép állapot!! Apple iPad (8. generáció) 32 GB A2270 Wi-Fi - szürke
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest