Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
lacafaca #2276 üzenetére
Egyelőre csak egy elinduló CWM kéne nekem és backupolnék.
Flashnél még nem tartok.Van valahol egy lépésről-lépésre howto, mert rákeresve a problémákra kb minddel találkozok a topicban, de 1000 féle leírás van, sok már nem is aktuális (sok kézi módszer helyett van azóta script ahogy látom... meg javított scriptek később...) a linkekkel együtt.
Nem az első cucc amit backupolnék, flashelnék, rootolnék, de bevallom itt most semmi nem tiszta.
PEdig olvasva még annak tűnt: 2 driver, és 1-2 batch file/script... kb. ennyi lenne a legutóbbi leírások szerint. Aztán mégse?szerk: Lehet, hogy a file-okból is kéne vmi összegzés, mert launcherből, driverből is 2-3 félét leszedtem legalább. Most meg Soma linkjei pl nem élnek már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G 128GB Mystic Silver
- Szinte Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB + kiegészítők
- Új iPad Mini 6 Gen. 256GB Wi-fi Starlight 3év garancia!
- iPad Air 13 M2 256GB Wi-fi Gray 3év garancia!
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB + Baseus HDMI 2.1 USB-C Hub
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest