- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Yézi: 10 év
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tithian
őstag
Elég gyakori történet (sajnos).
Bizonyára sokan tudnánk majd mesélni arról, hogyan működnek egyes boltok és a hazai számtechboltok úgy általában.
Nagy örömben volt részem, amikor megtudtam, hogy egy darab aluminiumot (kék Zalman NB borda) is Budapestről kell rendelnem, mert vidéken ''éppen'' sehol sem kapható, de akkor is majd a fellegekben éreztem magam, amikor rájöttem, hogy Sennheiser HD-555 fülest ugyan több tucat bolt hirdet árlistájában (vagy ''tud hozni''), ám az összesen egy helyen kapható az egész országban, és ott sem mindig (tavaly nyári állapot).
A netes boltokkal úgy általában pozitívabb tapasztalataim vannak, mint a hagyományos üzletekkel: a vásárlás kényelmes, a hozzánemértő tulaj nem akar rámtukmálni minden szemetet, ha valami raktáron van, értesítenek és már küldik is, ha nem, akkor tudomásomra hozzák (jobb helyen), én pedig továbbállhatok, nem kell hetekig várakozni az esetleges nagy semmire. Az online vétel hátránya, hogy a garanciális ügyleteket körülményesebb bonyolítani (illetve a kereskedő itt nem számít be ezt-azt vásárláskor), de szerencsére még nem volt szükségem ilyen téren tapasztalatokat szerezni. -
rlazol
veterán
az ilyen jellegű online vásárlás szvsz felejtős. Én hasonló módon szívtam az Edigital-lal. Ott is azt mondták h raktáron van, nem jeleztek vissza, csak én hivogattam.
Végül 3 hét múlva meguntam, lemondtam, és kerestem egy boltot, ahol volt, bemntem érte és elhoztam.
ebay, vatera és egyéb felületek viszont nagyon jók, mert ott az oldal üzemeltetője egy független szolgátató akinek érdekében áll h flottul menjen a bolt, ennek megfelelően van kiépítve. Vasárnap megnyert videokariról csütörtökön kaptam postai értesítésőt, pedig Angliából jött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ingyen fox/ 11. gen. i5/ 14'' FHD IPS/ Iris XeG7/ 16GB DDR4/ 512GB m.2/ Latitude 3420
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged