- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
leo81
aktív tag
válasz
thomas77 #4748 üzenetére
Zalaegerszegen 5 bázisra tettek N78-as 5G-t és 2 db új 4G-s bázist is telepítettek.
Erre a exDigis kártyáimra rátették az 5Mbites korlátot. Jó ez érthető, mert benne van a tarifacsomag leírásában. Amúgy miért is korlátoz egy 30GB-os csomagot??
Viszont kaptam 60 napos ingyen 5G elérést: na ez kib@szta a biztosítékot:
N78-as 5G-n is 5 MBbit.
Na most ha 990-ért kérek egy 5G elérést akkor is ezt kapom?
Egy semmit érő 5G ikont a telefonomra?
Érdekes, hogy az adatfalat feloldja a sávszél korlátot a fizetős 5G elérés meg nem?
Itt lesz az a pont amikor elköszönök ettől a félkegyelmű dilettáns bandától. -
tutitibi
senior tag
válasz
thomas77 #4000 üzenetére
Azt be tudom magam is kapcsolni ha belépek az online üfsz-re. egyébként be volt kapcsolva. De fura volt pár hete LOndonban semmit nem látott ez a DIGI-s SIM kártya. Itthon is a reptéren sem működött a telefont újra kellett indítani mire megtalálta a szolgáltatót. Le is fogom mondani ezt az egész DIGI mobilt . főleg hogy állandóan emelgetik az árakat, megyek át a Telekom-hoz.
-
csaszi75
senior tag
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
thomas77 #3520 üzenetére
Nem tudom, nem vettem észre, csak a korábban írt "furcsaságok" tűntek fel, de például az előző telefonom ez meg mindíg is így működött, mint újabban az iPhone.
martongunar
Másfél hete, hogy One ügyfél lettem, már azért rendben kéne lenni a dolgoknak. Lehe hogy idáig volt bugos a telefonomés most működik normálisan, mert ilyen telefonom még nem volt, mint [link] itt írtam, amit még azzal egészítenék ki azzal, hogy amint hívő fél megszakította a hívást, a mobilomon azonnal bezáródott a telefon alkalmazás, most nem, amig be nem zárom, látható.
-
gulyasa
őstag
válasz
thomas77 #3353 üzenetére
Ennél azért tágabb a halmaz. Nekem volt (igazából még most is megvan) egy Huawei P20 Pro-m. Az egy 2018-as "eresztés" és az is tudta a VoWifi-t és a VoLTE-t is a már rég lekapcsolt Digi Mobil hálózaton.
Ezután a régi Digi-s SIM-ekkel a kényszerű Voda roaming korszak kezdete óta épült le a szolgáltatás. -
dchard
veterán
válasz
thomas77 #3170 üzenetére
Namost, az iparág nem azt mondta, hogy mindenkinek mindenhol leszt 1ms, hanem azt, hogy el lehet érni ilyen késleltetést. Például kis privát hálózatoknál, ahol gyakorlatilag nincs átviteltechnikai késleltetés (mikrók, optika). Van az 5G-ben egy URLLC ((Ultra-Reliable Low Latency Communication)) nevű szabványosított mód, ami "ultra alacsony" késleltetést tud biztosítani, tehát az általam mért 6ms-nál jobbat. Nyilván ez nem az átlag felhasználóknak van, hanem speciális felhasználásra, de még itt sem hiszem hogy az 1ms tartható, inkább a 2-3ms lehet az alja. És még valami: az eredeti állítás is az volt, hogy a rádiós rétegen lesz 1ms közeli késleltetés, nem a teljes mobilhálózaton
Ahogy csernak75 is írja, tisztán optikán is összejöhet 7-9ms késés, a mobil hálózat pedig ehhez ad hozzá.
-
csernak75
senior tag
-
dchard
veterán
válasz
thomas77 #3157 üzenetére
6ms-ot 5G SA-n mérek saját hálózaton úgy, hogy nincs benne semmilyen átviteltechnika, de így is ez az abszolút minimum. Az átlag bőven 10ms fölött van 12-14ms környékén. NR TDD hálózaton el lehet dönteni, hogy az ember nagyobb sebességet akar, vagy jobb késleltetést. A Yetinél és a Telekomnál sem az látszik még SA-n sem, hogy számottevően javulna a késleltetés.
-
gps76
őstag
válasz
thomas77 #2689 üzenetére
Tegnap kaptam egy infót, miszerint valamilyen jelerősítőket szereltek vagy még szerelnek fel a nyugati országrészben, a keleti most következik, emiatt kb. nyárig még sz.rabb lesz egyelőre a hálózat. Mi akar ez lenni, majd az okosak megmondják, egy kollégám felesége flottát üzemeltet, nekik mondták.
-
csaszi75
senior tag
válasz
thomas77 #2689 üzenetére
"A kérdés: létezhet ez? Van ennek értelme?"
Mire gondolsz?
Hosszabban: a feltöltős és az előfizetéses rendszerek esetében is kb 50+ rendszer vesz részt a roaming esetben is.. és a feltöltős és az előfizetős rendszer között csak részben van átfedés minden egyes mobil szolgáltatónál!
Tehát érdemes nem úgy elképzelni, hogy egy nagy szerver az egész.. és vagy megy, vagy nem
"Vagy csak valami félre van paraméterezve?"
Melyik hálózaton vagy feljelentkezve kint?
A weboldaluk szerint megy az 5G feltöltőssel is, egyetlen hálózaton.. -
csaszi75
senior tag
válasz
thomas77 #2338 üzenetére
"érdekes módon nem te vagy az első akinek beragad"
Statisztikázzunk kicsit..
Mennyi, 3 milla előfizető van / operátor mondjuk Magyarországon..?
Abból itt a fórumon tudunk most 2-3 vagy öt vagy tíz vagy ötven beragadásról..
Mi van a maradék 2.999.950 előfizetővel?Amiből mondjuk 300ezer előfizető roamingol?
Kiáltsunk farkast!
Tutira mindig is van valamennyi előfizetői bázissal/készülékekkel probléma... de gondolom ilyet nem közöl le egyik szolgáltató sem a világon.
De ugye nem tudjuk, hogy aki nem jelenik meg a fórumon, azok hányan vannak hasonló problémával? -
remetelvtars
kezdő
válasz
thomas77 #1965 üzenetére
Igen.
Na, felora ufsz es ide-odakapcsolgatas utan azt sikerult megtudni, h az adategyeztetes hosszabbitja az ervenyessegi idot, KIVEVE, ha elidegenitessel egyeztettel, mert akkor csak az egyeztetesre ervenyes az 1 ev, es az uj lejarat az utso feltoltesed lesz...
Viszont egyelore nem tudom, tutira atvaltani, nem kuldi el az sms-t, appban/weben meg nem latok ilyen lehetoseget...Ja, es kozben tobbszor behalt a one oldala rovidebb idokre, az ufsz-nak is.
Az ufsz nagyon kedves volt mindegyik, csak hat a tudas... 😂
-
remetelvtars
kezdő
válasz
thomas77 #1963 üzenetére
Nem bont, mert a 60 percet 12.59-kor kezdi, es 13.59-kor v 14.00-kor bont, erre mar nem emlekszem.
Januarban egyeztettem, es akkor emlekeim szt ra is tette az 1 evet, de ez nem tuti, kavarodas volt az elidegenites miatt: azt mondta 5 nap mulva lesz meg, aztan masnap meg mar jott az sms, h megtortent. Mindenesetre tegnap konstataltam teljes dobbenettel, szte lejar(t) marc7 ill marc12-en... Az appban is, weben is. De most atbogaraszom megint, meg hivom az ufsz-ot.
-
MadMancs
veterán
-
McLaca
őstag
válasz
thomas77 #1448 üzenetére
Mint kiderült (az ügyfélszolgálaton), nekem is ment, csak épp az oldal szerint nem. Sikeresnek látta az ügyintéző a beazonosítást, bár az vicces volt, hogy ő erről a szelfis dologról nem is hallott. Mondjuk ettől az eSIM letöltés (weboldalon) még folyamatosan azonosítást kért, az app meg egyszerűen nem működött, ez a pontja hibát adott. Úgyhogy az ügyintéző iPadjéről olvastam be a QR kódot.
Egyébként egy OP13-mal próbáltam, hát annak sem épp a legalja a szelfi kamerája.De nem hiszem, hogy az algoritmus csak prémium telefonokra van kialakítva. Egyszerűen csak valami beakadt, a trehány tesztelésnek, vagy a pongyola fejlesztésnek köszönhetően.
-
-
l1k3_1t
tag
válasz
thomas77 #1148 üzenetére
Na átbringázok Romániába hogy beszéljek olcsóbban
Nem, csak poénkodok. az r. antalék le ne hallgasanak engemet, inkább egy külön privacy mobilfonnal csinálok hívást signal instant messaging-el ahol végpontól végpontig titkosítás van, ráerősítem a lehallgathatattlanságoságot tor kapcsolattal. Sima hívást csinálni pláne a ONE-nál eléggé kockázatos
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Otthoni szolgáltatások ITT!
● Díjnet téma ITT!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest