- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT
One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
evbalazs
csendes tag
Én 2024. márciusában váltottam Digiről Flotta Prémium 5GB-ra, azóta ott volt ez a vodás appban is, most is ott van, szóval akár bug, akár más, ez még a régi appból jött tovább.
Jódolgoknál nekem is ígért 500MB mobilnetet, de azóta sem kaptam meg és szintén eltűnt a lehetősége is, hogy Jódolgot aktiváljak.
Valaki írta valamikor, hogy megújultak a flottás tarifák. Szerintetek van esélye, hogy márciusban (vagy akár már előtte) úgy újítsak tarifát, hogy nem a mostani csomagommal megy tovább, hanem valami olyannal, amiben több net van? Leginkább korlátlan net kéne jelenleg, nagyjából olyan cserkészes áron.
-
csaszi75
senior tag
Nem volt átvétel.. legalábbis a mobil előfizetők tekintetében, csakis a Vodafone Magyarország Zrt-t átnevezték One Magyarország Zrt-re..
Tehát jogilag most csakis egy cégátnevezés történt..https://www.portfolio.hu/uzlet/20241106/megvan-a-datum-januartol-megszunik-magyarorszagon-a-vodafone-indul-a-one-721295
"Mint ismert, a Vodafone Magyarország Zrt. 2025. január 1-jétől One Magyarország Zrt. néven folytatja tevékenységét. Ezzel párhuzamosan a 4iG Csoporthoz tartozó távközlési vállalatok lakossági és kisvállalati szolgáltatásait (DIGI) One márkanéven, míg a Vodafone Business, az Antenna Hungária és az Invitech üzleti szolgáltatásait almárkaként, One Solutions név alatt lehet majd elérni. Ezek a cégek 2025 második felében jogilag is beolvadnak a One Magyarország Zrt.-be, derül ki a cég közleményéből." -
-
-
Marcsello31
őstag
Jah, de legalább az XXL mobilnet megmaradt és használható alatta a standardnet, "legalábbis nekünk régi előfizetőknek".
valahol örülök hogy egyenlőre nem változtatták át az apneket, és maradt a vodafone.hu név.
Nálam sincs vowifi redmi note11 alatt, viszont yettel alatt meg van, ugyan abban a telóban.
Láttam már ilyen átállást máshol, még plusz 3 hónap kellett a teljes átálláshoz, úgy hogy a név is megváltozzon.
Megnéztem mit művel a natolt net apn, ha filmet akarok nézni tévén, kodi alatt,
akkor ott is tömörítve küldi az adatot, ez látszott a kép minőségén is,
míg standardnettel nincs tömörítés, hdben tolja ugyan azt a filmet.
csak felületet változtattak, remélem a bankártyás fizetés is menni fog 5nap múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Otthoni szolgáltatások ITT!
● Díjnet téma ITT!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest