Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Heló! Már keresgélem,ez lesz a megoldás. 1értelmű, hogy ezen csak android lesz, tegnap teszteltem keményen, most csak kikapcsolt kijelzővel, tegnap előtti teljes töltéssel, tegnap reggel 9től este 10 ig ment, és Este 10kor 30%volt az akksi, Mondjuk ekkor sem volt aktív a kijelző. Érdekes, hogy win alatt kikapcsolt kijelzővel, 1 óra alatt lemerült. Veszek majd powerbankot, csak még nem tudom hogy milyet, valami brutál erős kel ide, laptopoon netbookokon elvan a win10 mert ott mindegy, de még mindig ennyi idő elteltével is inkább android a jó a tabletre, azon is eltöprengtem, "csak gondolat szinten" Hogy szétszedném a a hardwert akksival kiszedném, mert az kissebb mint maga a külső, Átraknám egy 7" tokba, és hdmis kijelzővel, külön powerbankal működtetném, elvileg így 10 óra is lehetne az aktív használati idő, mert, ami eddig elment energia a kijelzőre, az meg marad a hardwernek. Gondolom én, de most ne lőjetekle.
. Nekem ez a retina kijelző a gyanús, hogy az zabál sok áramot, a szerencsétlen 3,7Vból. ilyen hardwer kellene pl a chuwiból. Na majd keresek egy b arkácsolós embert és elmondom neki az 9tleteimet. 
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4658, 90% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nekem ez a retina kijelző a gyanús, hogy az zabál sok áramot, a szerencsétlen 3,7Vból. ilyen hardwer kellene pl a chuwiból. Na majd keresek egy b arkácsolós embert és elmondom neki az 9tleteimet.