Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sh4d0w: Van-e még?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tomasz72: Jimi home multiméter
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Nekem jelenleg agy V975M tabletem van kb fél éve. Én a Nexus 7(2013) és e között a gép között vaciláltam végül a nagyobb méret végett erre esett a választásom. Nem bántam meg ma is kiválóan működik és semmi baja nem volt eddig, KitKat androidot is megkapta gyári frissítésbe. Ahogy nézem a V989 már Octa-Core(8magos) procival szerelt 2GB Rammal az szerintem pár évig mindenre elég lesz. Nekem a V975-ön eddig minden játék amit próbáltam (GTA:SA, VC, III, CoD: Strike team, NFS:MW, Modern combatok, stb...) full grafon akadásmentesen futottak. Filmek pedig FullHD felbontásban nagyon szépen mennek, és ekkora kijelzőn élvezet is nézni
. Szerintem netezésre, filmnézésre, játékra jó választás a V989 iPaddal szemben mivel egy iPad Air 32gigás kb 150.000 Ft, a V989 pedig harmad annyi. Ipadnak pedig csak 1gb ram és dualcore proci (1.3ghz-s). Viszont Ondából mindenképpen 32-eset vegyél mert nekem 16-os van és abból 9-10 giga amit ténylegesen feltudok használni ami nekem kicsit kevés. Egy apró hiba volt kb 1hete a géppel: Valamiért visszaállította magát gyári állapotba. SDkártya és belső memóra tartalma nem törlődött minden megmaradt csak az appok törlődtek le valamiért. Ha kérdésed van írj szívesen segítek 
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Milyen széket vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Alkoholista nevelde
- Óvodások homokozója
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Szerintem netezésre, filmnézésre, játékra jó választás a V989 iPaddal szemben mivel egy iPad Air 32gigás kb 150.000 Ft, a V989 pedig harmad annyi. Ipadnak pedig csak 1gb ram és dualcore proci (1.3ghz-s). Viszont Ondából mindenképpen 32-eset vegyél mert nekem 16-os van és abból 9-10 giga amit ténylegesen feltudok használni ami nekem kicsit kevés. Egy apró hiba volt kb 1hete a géppel: Valamiért visszaállította magát gyári állapotba. SDkártya és belső memóra tartalma nem törlődött minden megmaradt csak az appok törlődtek le valamiért. Ha kérdésed van írj szívesen segítek