Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gaborbol

őstag

válasz ngabor2 #58761 üzenetére

Ha az ar nem szamit, akkor be kell menni egy kizarolag szerszamokat arusito boltba ott talan jobban ertenek hozza mint a barkacsaruhaz lancnal, talan a valasztek is nagyobb es megnezni mit ajanlanak.
    Ha megvan akkor meg neten mindig korbe lehet nezni, hogy ugyan azt be lehet-e szerezni olcsobban vagy sem.

Ha aksis szerszamokat is keresel a Makita tenyleg jo valasztas,de a Dewalt is nagyon jo es picit olcsobb is talan, mindegy mit veszel mindenkeppen a 18V os szeriabol valassz.
    Nem azt mondom, hogy a nagyon hasonloan kinezo hasonlo tudasu, de jelentosen olcsobb Skill, Black and Decker, Hitachi rossz, de ezek inkabb a hobby-barkacs szintet kepviselik.

Dolgoztam szinte az osszessel, es a Dewalt, Makita, Hilti termekek azok amik sokkal sokkal tovabb birjak hiba tok hasonoloak a parameterek a leiras alapjan.

De ez megint oda er vissza, hogy mire kell. Szeretem a jo szerszamokat, szeretem ha van minden ami csak kellhet itthon, de van az a szint amit, nem tudsz kihasznalni igazan, ha nem ebbol a fajta munkabol elsz es akkor csak felesleges penzkidobas.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés