Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Integra

titán

válasz fokukac #43938 üzenetére

bp-en rengeteg az autó, még most is, csóróságnak jelenleg még nem sok jele van szerintem. max az egyre füstölőbb okádék dízel géppark.. autózni kell, így mindig tele lesznek az utak, főleg bp-en.
    nem gondolom azt sem, hogy bármit amit a narancsuralom alatt csinálnak az csak rossz lehet, ahogy a vörösök alatt sem volt feltétlen minden rossz. hogy beválik e az átalakítás, meglátjuk. valóban, amúgy aki teheti, ne menjen arra autóval, ez tény. én is kerülöm.
    ugyanakkor sokkal fontosabbnak tartom a kötött pályás tömegközlekedés fejlesztését, amiben végre-valahára valami megindul, ha nekiesnek hónap végén az 1-es villamos teljes felújításának és átviszik a fehérvári útig a villamost. a kérdés ugyanakkor jogosan merül fel: miért szeptember végén kezdik el? ott volt az egész nyár, hogy nekiessenek. nem feltételezem azt sem, hogy szándékos kibaszásból, sokkal inkább az eu adminisztrációjához kötném ezt a folyamatot, mivel ennek a 43mrd-os finanszírózása szinte teljes egészében eu pénzből van. kibírtuk már a margit hidat is, a hungáriát is megfogjuk szokni, 2 év, de szerintem simán lesz 3 is..

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés