Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fokukac

nagyúr

válasz Integra #43939 üzenetére

Hát, szerintem ahhoz képest, hogy mi volt itt mondjuk 2007-ben, most szinte üresek az utak. CSak egyre jobban szűkítik a keresztmetszeteket.

A belvárosi dolog azért agyrém, mert tényleg, ez a CBD, a central business district. A céges tevékenységek jó része pedig egyszerűen igényli az autót. Itt most nem a bejárásról beszélek, hanem, hogy ide-oda kell menni tárgyalni, vidékre, majd vissza, stb. ezek bkv-val nem kivitelezhetőek.
    Teljesen jó útvonalak voltak az 5-kerben, ahol sosem volt dugó, a kertek alatt be lehetett jönni, ki lehetett menni. Erre idén mindent elbasztak. Eddig reménykedtem, hogy a Kossuth tér felújítása után jó lesz megint, de számomra most derült ki, hogy nem ez a cél. Ez, hogy az ütőérnek tekinthető rakpartfeljárót, és a vele párhuzamos felső utat (ahol lakók nincsenek is!) lezárják, a belső utcákat pedig átjárhatatlanná teszik, ez teljesen ellehetleníti a kerületet. De az itt lakók is szívni fognak majd.

Engem az dühít a legjobban, hogy annyira egyszerű lenne, ha ez nem lenne, de nincs, mert pár aktakukac faszkalap elbassza ezt is.

kb. 5 perc alatt beérhetnék dolgozni, minimális környezetterheléssel, Végig a rakparton, fel a parlamentnél, oszt huss, ott vagyok. Ennyi idő alatt a metróig elgyalogolni sem tudnék amúgy. De nem, mert a köcsögök lezárták a feljárót, és ezek szerint már meg se nyitják.
    Tehát 5 perc helyett 15-20 perc, kacskaringózva, és momentán úgy a leggyorsabb, ha a 6.ker és a Podmaniczky felől támadok, ami mutatja, hogy már most is mekkora nonsense.

Ui. tényleg, az megvan, hogy a 9-es és a 206-os busz összekötése által létrejött új 9-es busz telizölddel balra kanyarodik a podmaniczky-ról a körútra? :DD csúcsidőben is.
    mert simplicity. mert valamelyik vekés majom kitalálta, hogy az úgy jó lesz. :U
    Közben meg ott van a balra kanyarodó sáv a Bajcsy-n az aluljáró alatt, ami 4 éve el van zárva betontömbökkel. :W

Uui. a Hungáriával nem tudom mi lesz, napi szinten nem érint annyira, de biztos, hogy szívás lesz így is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés