- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
Integra #43939 üzenetére
Hát, szerintem ahhoz képest, hogy mi volt itt mondjuk 2007-ben, most szinte üresek az utak. CSak egyre jobban szűkítik a keresztmetszeteket.
A belvárosi dolog azért agyrém, mert tényleg, ez a CBD, a central business district. A céges tevékenységek jó része pedig egyszerűen igényli az autót. Itt most nem a bejárásról beszélek, hanem, hogy ide-oda kell menni tárgyalni, vidékre, majd vissza, stb. ezek bkv-val nem kivitelezhetőek.
Teljesen jó útvonalak voltak az 5-kerben, ahol sosem volt dugó, a kertek alatt be lehetett jönni, ki lehetett menni. Erre idén mindent elbasztak. Eddig reménykedtem, hogy a Kossuth tér felújítása után jó lesz megint, de számomra most derült ki, hogy nem ez a cél. Ez, hogy az ütőérnek tekinthető rakpartfeljárót, és a vele párhuzamos felső utat (ahol lakók nincsenek is!) lezárják, a belső utcákat pedig átjárhatatlanná teszik, ez teljesen ellehetleníti a kerületet. De az itt lakók is szívni fognak majd.Engem az dühít a legjobban, hogy annyira egyszerű lenne, ha ez nem lenne, de nincs, mert pár aktakukac faszkalap elbassza ezt is.
kb. 5 perc alatt beérhetnék dolgozni, minimális környezetterheléssel, Végig a rakparton, fel a parlamentnél, oszt huss, ott vagyok. Ennyi idő alatt a metróig elgyalogolni sem tudnék amúgy. De nem, mert a köcsögök lezárták a feljárót, és ezek szerint már meg se nyitják.
Tehát 5 perc helyett 15-20 perc, kacskaringózva, és momentán úgy a leggyorsabb, ha a 6.ker és a Podmaniczky felől támadok, ami mutatja, hogy már most is mekkora nonsense.Ui. tényleg, az megvan, hogy a 9-es és a 206-os busz összekötése által létrejött új 9-es busz telizölddel balra kanyarodik a podmaniczky-ról a körútra?
csúcsidőben is.
mert simplicity. mert valamelyik vekés majom kitalálta, hogy az úgy jó lesz.
Közben meg ott van a balra kanyarodó sáv a Bajcsy-n az aluljáró alatt, ami 4 éve el van zárva betontömbökkel.Uui. a Hungáriával nem tudom mi lesz, napi szinten nem érint annyira, de biztos, hogy szívás lesz így is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest