Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz Integra #43488 üzenetére

Kedvencem a Mondeo meg az S-Max az új, 1,2-es turbós benzines motorral. Mindjárt kezdődik az autószalon itt a faluban, lehet elmegyek, megnézem majd, mi újság velük. S-Max-szal nagyon szemeztem pedig, dehát ez tipikusan nem is létezik itt benzines motorral, mint ahogy általában a családi egyterűek sem. Ami még nagyon tetszik, az pont a Mazda 5, ráadásul az viszonylag gyakori benzines változatban is. Corolla Verso is jó lenne, abból is sok a benzines, csak ne lenne olyan ronda, mint a bűn... Aztán lehet, hogy maradunk valami középkategóriás kombinál (Passat, Mondeo, esetleg nézünk egy Hyundait, vagy Chevrolet-t), de ebben a kategóriában kvázi lehetetlen nem olajkályhásat találni (nem újat akarok, hanem 2-3 éveset, fizesse más az értékvesztés nagyobbik részét). Mindegy, van még legalább egy évem, sőt, még akkor sem kell kapkodni, bőven bírja még az Astra, év végére talán belekerül a százezredik km, így 7,5 éves korára. Hehe, könnyű számontartani, mert választáskor vettem, az volt az akció, hogy kiterjesztették a 3 éves garanciát a következő választásig. Izgultam is 2008-2009 körül, hogy ne legyenek előrehozott választások. :DDD

p

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés