- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nem csak a berek miatt jonnek ki az emberek. Magyarorszagon az elet kiszamithatatlan, nem lehet tervezni, ami egyik nap meg rendben, masnap siman lehet gyokeresen az ellenkezoje.
Bar nem kerestem hu de jol ( netto 200 felett SOSE voltam) , de meg igy sem kerestem rosszul,a fel fizetesem el tudtam rakni, de meg ez sem volt eleg. Hianyzott az inspiralo kornyezet, hianyzott a tolerans, kisse liberalisabb eletszemlelet, az a szmelelet, hogy gyerunk , csinaljuk, fogjunk ossze, stb.Es akkor meg az egeszsegugyrol nem is beszeltem ( ami otthon a begyemben volt , mar reg kellett volna normalis maganellatasi rendszert is szervezni, egeszsegpenztarakkal tamogatva - csak szolok, a Telki nemreg szuntette be "korhazi" , azaz nem ambulans tevekenyseget ).
Nekem az urambatyam, mutyi rendszerbol lett elegem.
-
EQMontoya
veterán
mert jelenleg a legnagyobb probléma a pénz hiánya ...
Azért az emberek kifelé nem csak ezért mennek. Felhozhatnám itt példának a topic Vakvarnyú lakóját, aki valszeg itthon is keresne mondjuk nettó 300-at, még sincs itt. Sokkal inkább zavaró olykor a morál, a hozzáállás, és a kiszámíthatóság teljes hiánya. Kinyírt vagy kivéreztetett gazdasági szektorok (játékgépek, dohánykereskedelem, energiaszektor, telekomm. cégek, csak hogy rövid lista legyen), ad-hoc törvénykezés mellett nehéz előre tervezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- OLED monitor topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Gyúrósok ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Playstation 4 Pro + 3 db játék eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest