Hirdetés
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
Éppen ma olvasgattam a témában, a saját jövedelemszámításom miatt, de nekem is úgy rémlik, hogy 18 év alatti eltartottat lehet figyelembe venni, kivéve ha tartósan beteg. AZ az eltartott számít, aki után családi pótlékra jogosult.
Sajnos nem vagyok adószakértő, ezért a fenti sorok inkább csak a jelenlegi tudásomat tükrözik.
Ha egy kizárólag befőttes gumiból készült gömb 1600 g és egy db befőttes gumi 0.4 g, akkor mennyi gumigyűrűből készült a gömb?
-
A kulcsszó lehet hogy az "önálló keresettel nem rendelkező, vele egy háztartásban élő" lenne? Át kell tanulmányozni a jogszabályt, melyet a pl. Közlönykiadó weboldalán a megfelelő közlönyben lehet megtenni.
Bon3ss: Szépet neked is. Hová lett a sapid?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest