Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
degu
senior tag
válasz
bandus
üzenetére
De ez egy igazi hienanak nem eleg!

Reggel foglalkoztak a Bumerangban azzal,hogy ujabban a gazgeza uberfosztogatok szereloket kuldenek ki a kiszolgaltatott fogyasztokhoz,akik villamgyorsanmegallalpitjak,hogy serult a gazmero,tehat lopjak a gazt,es mivel hatosagi jogkorrel vannak felruhazva,jonnek a 300.000.-Ft os buntetesek.../SMS-ek tomkelege futott be a temara a radiohoz/
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus
üzenetére
Most estem haza angol sulibol, epp csak ettem. Emellett dolgozok haza egy projekten, szabadidom kabe nulla, raadasul azt erzem , hogy szakmailag es angol ugyileg is keves vagyok. Van ket Zend certified engineer, raadasul nagyon gyorsan beszelnek. Bar esm nyugtat, ha nem latnanak fantaziat bennem, nem vettek volna fel.
Szoval jo penz, de joval tobb melo is. PEdig nekem most egy lightos munka kellett volna, ahol ha dolgozni kell, megy a porges, de vannak neha uresmenetek is.
Szerintem mindent elmond, hogy mukahelyi szunetekben pehazas nuku. Max wc, kave, aztan megyek vissza kodolni.
Aki jaratos a temaban: GIT (eletemben nem hasznaltam, SVN-t ismerem es szerettem) Agile/Scrum (eletemben nem csinaltam) , PHPUnit (soha nem volt meg ra szuksegem), Zend framework ( ezt ismerem, de meg sokat kell tanulnom, azt hittem mar kezdek belejonni OOP PHP-be, de ezek emelt szinten nyomjak).
Szoval szep , meg jo 27"-es iMacon programozni, meg ha kedvem van, kiszaladok egy kekszert, de ugy latom, 2 nap utan, hogy sokat kell meg tanulnom.
A csapat jo, csak en vagyok ilyen kis felos. Nehez elkepzelni, mi?
Esm amig allast kerestem lelki tamasz volt. Valoszinuleg jobb is volt igy, mert nagyon ki voltam bukva, volt , hogy ha o nem rak elem kajat, nem is eszem.
Ez van.Holnaptol (februar) viszont o is munkakeresesbe kezd, bar ez a honap most a korabbi munkaibol is hoz egy magyar minimalbernyit a konyhara.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- I5-PC-/ I5-4590 / B85M-G / 16GB / GTX 750 2GB / 120SSD / 1TB / WIN10 Ingyen MPL
- Félkonfig? I5-8500 6mag/6szál - 16GB DDR4 3200Mhz RAM - B360M S1151 lap Ingyen FOX
- Elado iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- Gamer PC! RTX 2070 Super/I5-10600KF/32GB RAM
- Erős Gamer PC! RTX 3070 Ti/32GB RAM/i5-11600K/Be quiet
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest