Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem tudom hol állítottam én ilyet?

egyszerűen csak arról van szó, hogy jó munkához és pozícióhoz, jó ösztöndíjakhoz tudni kell angolul, és nem elég középszinten. az lesz sikeres, aki valamiben többet, vagy valamit jobban tud, mint az évfolyamról kikerülő 40-50-100 másik frissdiplomás. ez szerintem tény, ezen kár vitatkozni.
nem bántásból írtam, amit írtam, és ezt sem abból fogom, de annyit ábrándozol külföldi munkáról, amit viszont folyékony nyelvtudás nélkül nem fogsz kapni
az pedig nem jön magától, tenni is kell érte... csak kifogásokat mindig könnyebb találni 
-
Soha senkire sem mondtam, hogy selejt.
Úgy látszik a "biorobot" kifejezésemet sokan másképpen érzik negatívnak. Pedig csak azért találtam ki, hogy kifejezzem, mennyire nem bírom a monoton munkákat. Ideig-óráig el tudom nyomni az elmém zakatolását, de aztán annyi szellemi energia halmozódik fel az idegrendszeremben, hogy fizikailag is felpörgök és muszáj helyet változtatnom.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest