Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  ON TOPIC [újabb ámokfutás] (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#56950) aizen92


aizen92
addikt

Nos reggel felkelünk, édesanyám kimegy kávézni meg bagózni, erre nézi, hogy WTF? egy tök idegen létra oda van támasztva a kutya kenel hátsó részéhez. :Y Borostyánnal körbefuttatott kerítés a ház hátsó részén le van barmolva, mindenhol letépett borostyán nyomok, + medence oldalát valamelyik idióta lebarmolta, letépte a fóliát, valszeg megcsúszhatott....... :(((

Na átmegyek a szomszédba, mondom a "tényállást", közben mondja, hogy nincs meg a létrája. ( na ez a kérdés megoldva, ezzel menekültek át a 2 méteres mészkerítésen a két telek között )
Megyünk az ő hátsókertjében tovább, erre csak észreveszek a bokorba bebaszva egy piros laptoptartó táskát.
Szokás szerint, megint kiraboltak valakit a környéken. Minket is pár éve, szomszédot is ( tőle ipari villamos gépeket nyúltak le. ) És úgy zöld övezet módjára, szerintem 10ből 8 lakást már bepróbáltak az elmúlt 10 évben...... Volt hogy az utcában, 12 házból 10-be betörtek.

Nos a kérdésem a kövi lenne: anno pont nem volt hál' égnek itthon egy laptop se. Azóta mindig eldugjuk őket, ruhák köze, + ha elmegyünk itthonról többen is, akkor van az étkezőben egy állmennyezet amit tele lehet pakolni.

Most az lenne a kérdés, hogy lehetne ezeket (laptop inkább ) lopásbiztosan rögzíteni valahova? Vannak ilyen notebook zárak, na ezeket gondoltam hozzá kötöm valami baszott nehéz bútorhoz, oda rögzíteném, mivel ezt nem lehet egyből lenyúlni, kb 5 perc kell mire kitépik és ez azért biztonságos mivel ezek a rablók azt csinálják visznek mindent 3-4 percen bel, l ami mozdítható és könnyedén fel lehet kapni.

Vagy valakinek van valami biztosabb ötlete?
Rég nem volt atrocitás nálunk és félek (murphy) lassan érik a dolog, és nem akarom, hogy lába kelljen a laptopoknak itthon.

[ Szerkesztve ]

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  ON TOPIC [újabb ámokfutás] (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.