Hirdetés
Aktív témák
-
copin
őstag
HELP!
Egész nap gyomorégésem volt. Most már fáj a nyelés is, de anélkül se tudok enni, mert minden "megreked" a gyomromban. Tudnátok ajánlani valami jó szert, akármit.
-
copin
őstag
Köszi a válaszokat.
-
copin
őstag
Gyűjtsd össze a családot egy közös karaokezásra!
-
copin
őstag
Néztem a pókembert (Pókember?) és eszembe jutott hogy alapvetően nevetséges és átlagos a felszerelése a szuperhősök között. Ha mondjuk a világ megmentése közben meztelen lenne, akkor csak nevetséges maradna.
-
copin
őstag
Erről az egyik tanárom jut eszembe, aki állandóan árnyékolásokat csinált. Mi meg halálra untuk magunkat és mondtuk hogy már szívesen lelépnénk. Ebből arra következtett, hogy mi biztosan pánikbetegek vagyunk, ha állandóan csak menekülnénk a suliból. Tudom, csak viccelt, de akkor se volt rendjén hogy egész nap a neten játszottunk flash játékokkal, vagy videókat néztünk. Ezt otthon is nyomhattuk volna. Igaz, akkor ez volt a kisebbik rossz.
-
copin
őstag
válasz Winner_hun #32909 üzenetére
Pécs, Ifjúság útja, aki közelebbről szemügyre venné a kukát.
[ Szerkesztve ]
-
copin
őstag
válasz venember83 #33826 üzenetére
Ha van nála tatami, akkor igen. Helyben vissza is rakhatják az alkatrészeket, bár én durva bánásmódban régen részesültem (rendelőben még soha).
Cosplay:
Jó csütörtököt. Remélem az is lesz.
Bentalvós.
[ Szerkesztve ]
-
copin
őstag
[link] De ari! Az egyik fickónak az a baja, hogy Japánban kéne élni, ha munkát akar vállalni. Hááát... Van ilyen. Ha nem akarsz kint maradni, akkor inkább feletsd el. 3 hónap alatt még ilyen ellenséges területen is lehet találni állást, viszont, az albérlettel vigyázni kell. Főleg Tókióban.
-
copin
őstag
El is oxált, szóval van benne ezüst rendesen. Újra kéne fényezni (de legalábbis a fekete részt eltűntetni), de majd csak 90 évesen. Akkor nem csak a gyűjtőknek lesz értékes.
philoxenia Ilyet én is csináltam, viszont én qr kódba is elrejtettem az infót, mivel elsősorban az volt.
[ Szerkesztve ]
-
copin
őstag
válasz FehérHolló #36492 üzenetére
Téged sorsolt ki biztos. Ilyen névvel hogy Gipsz Jakab, nem csoda, hogy népszerű vagy.
neduddki Az utóirat hosszabb, mint a "lényeg" (nem tudok más szót rá). Jól nyomod.
philoxenia Ráadásul az is fehér. Logikus.
[ Szerkesztve ]
-
copin
őstag
Mindenki kidől... Nem jó egyedül teleflémelni egy topikot.
-
copin
őstag
Ezek a gif-ek mintha megváltoztak volna egy pillanatra. + Volt már ilyen?
-
copin
őstag
Lehet némán hazudni?
-
copin
őstag
válasz Pisztillus #39197 üzenetére
Tökéletesen igazad van. Ezeket a hitvitákat (Intel - AMD, ATI-NVidia, Mac - PC, OSX - Win, Linux - Win) soha nem értettem, mire jók.
Az ember szeretne közösséghez tartozni, és a közös "ellenség" tűzben tartja a társaságot és elhiteti, hogy mi hasonlók vagyunk.
-
copin
őstag
mindegy.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Xbox tulajok OFF topicja
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Politika
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest