- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
vágányzár #44617 üzenetére
te meg mennyél be a laborba, hátha ott van még az az emberke, akit kinéztél magadnak
egyből a cekcuális identitása felől kezdel érdeklődni, mikor még a nevét se tudod
és én vagyok a ferde
bár monnyuk aki ebéd közben leginkább a végtermék színéről és állagáról (és hasonló étvágygerjesztő dolgokról, boncolás, alacsonyabb rendű állatok elfogyasztása, szexuális perverziók, stb) tud csak beszélni, attól az ember jót ne várjon.
(holnap viszek laskagombát szárítani.)
-
Bubu79
addikt
válasz
vágányzár #43640 üzenetére
Erre inni kell - bontok is valami alkoholosat
Egészségedre!
Véncsont: Dehogy is - azóta nem találják, mióta valami Fekete Macska átnevezte (Szerkesztés)-re
-
vágányzár
tag
válasz
vágányzár #5100 üzenetére
...............fúdd "eljószélfúdd" el hosszú útnak porát, az én szívem búját.........
rendben van, bedugulok, mán csak én vagyok izgága, de ereszt a rektumom,de lám humán konvertált sorstársim nehézkedésit,rég csak kikérdezték őket a hatalom láttatni kívánt igényei szerint .lllóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóófffaaaaaaaaaaaaaaassssssssssszzzzzz....... "Ikarusz lezuhan újra.....-mindegy, hogy mikor és hol"
-
ngabor2
nagyúr
válasz
vágányzár #2761 üzenetére
varrja az, akit ezért fizetnek...
a sört meg jó, hogy mondod, még a végén megromlik. most épp füstölt sajtot ettem. holnap viszek, oszt azt is túrunk. paradicsomos húsgombóchoz pont illik a füstölt parenyica (ami szerintem nem az... de jó).
mitulátbári: pont veled, keveredjek flamewar-ba? amúgy se szeretem egy ideje a felesleges flame-et. ha meg kamu, akkor pláne nem
masszírozólánykákhoz... bár valszeg nem arra a korcsoportra gondoltál, de a bádogember 2 ifjú leányzója ha végigrohangál a hátadon, akkor azt valszeg megérzed
már csak az kell hozzá, hogy tényleg eljöjjenek. még mindig nincs egyetlen nagybetűs se a biztos jönnek listában... ami nem szép.
bubu: és az időt elnézve még nem ihatott túl sokat. ami nem is baj.
Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest